Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ! ΑΝΔΡΑΣ "κάρφωσε" με σύριγγα (με σπέρμα) 26χρονη γυναίκα...

Το περιστατικό εκτός από πρωτόγνωρο είναι και ιδιαίτερα ανησυχητικό. Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που επιτέθηκε με σύριγγα σε γυναίκα στην ...


Το περιστατικό εκτός από πρωτόγνωρο είναι και ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που επιτέθηκε με σύριγγα σε γυναίκα στην Καισαριανή στη μέση του δρόμου. Όπως φαίνεται στις εικόνες, από κάμερα ασφαλείας, που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ο άγνωστος άνδρας ακολουθούσε την 26χρονη, η οποία περπατούσε μαζί με μία ακόμη γυναίκα σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.

Σε ανύποπτο χρόνο βγάζει μια σύριγγα και την καρφώνει στο πόδι της κοπέλας, πάνω από το ρούχο, που φορούσε. Στη συνέχεια, ο δράστης έγινε «καπνός», ωστόσο το πρόσωπό του καταγράφηκε από τις κάμερες παρακείμενου καταστήματος και η ταυτοποίησή του θεωρείται θέμα χρόνου.

Δείτε εικόνες


Εξετάζεται το περιεχόμενο της σύριγγας – Περιείχε γενετικό υλικό
Το περιεχόμενο της σύριγγας εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές, με την ανησυχία να είναι έκδηλη, καθώς σε περίπτωση που ήταν μολυσμένο ενδεχομένως να έχει περάσει στον οργανισμό της γυναίκας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύριγγα περιείχε γενετικό υλικό, πιθανότατα του δράστη της επίθεσης.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, όταν, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ο άγνωστος δράστης άρχισε να την παρακολουθεί, την πλησίασε και της κάρφωσε στο πόδι, πάνω από τα ρούχα, μια σύριγγα η οποία περιείχε ένα λευκό υγρό. Το περιστατικό εκτός από πρωτόγνωρο είναι και ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Οι αρχές αναζητούν τον δράστη έχοντας στα χέρια τους τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην περιοχή. Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .