Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

Το φάντασμα του Αντρέα πλανάται ως φόβητρο... --Ο ΜΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ως εργαλείο σκέψης… Τον ενταφιάσαμε προ πολλού… τώρα έχουμε την ατζέντα των Δημοκρατικών της Αμερικής… αντί για την εργατική τάξη μοχλός της ιστορίας έγιναν τα άτομα με σεξουαλικές …ιδιαιτερότητες. Πώς καταφέραμε και σκοτώσαμε τις ιδέες μας;

Τόλης Κοΐνης 3 του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ…

Τόλης Κοΐνης
3 του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ… ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ,
ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ;
Επέτειος. Σχεδόν θλιβερή. Το φάντασμα του Αντρέα πλανάται ως φόβητρο. Δεν υπήρξε ποτέ του political correct. Δεν ευθυγραμμίστηκε ποτέ με την Αμερικάνικη πολιτική. Όταν επισκεπτόταν τον Γιαρουζέλσκι… Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο δυτικό σοσιαλιστικό κόμμα που σύναπτε σχέσεις με την Σοβιετική Ένωση… Όταν – ακόμα και με το ένα πόδι στον τάφο – κατήγγειλε το Ευρωπαϊκό Διευθυντήριο.
Επέτειος. Μιας διακήρυξης που ξεκινά με τον ρόλο της ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ της Ελλάδας. Σήμερα, την έχουμε δεδομένη την εξάρτηση και θεσμοποιημένη. Απαγορεύεται και να εκφέρουμε γνώμη για Εθνική Ανεξαρτησία εκτός των πλαισίων της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ.
Επέτειος. Της διακήρυξης που έβαζε ως στόχο τη ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Σήμερα έχουμε το καπέλο της επίσημης προπαγάνδας των ΜΜΕ. Πάσα άλλη εκδήλωσις δυσαρέσκειας θεωρείται συνωμοσιολογία, πουτινισμός και άλλα τέτοια όμορφα… Οι νεογιάπηδες ακούν για ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και νομίζουν πως είμαστε τουλάχιστον μεσανατολίτες Χετζμπολάχ, Φενταγίν κλπ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Την έχουν γλυκάνει σε «κοινωνική δικαιοσύνη». Έκπτωση και στους όρους μήπως θεωρηθούμε κατά λάθος αριστεροί.
Ο ΜΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ως εργαλείο σκέψης… Τον ενταφιάσαμε προ πολλού… τώρα έχουμε την ατζέντα των Δημοκρατικών της Αμερικής… αντί για την εργατική τάξη μοχλός της ιστορίας έγιναν τα άτομα με σεξουαλικές …ιδιαιτερότητες.
Πώς καταφέραμε και σκοτώσαμε τις ιδέες μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .