Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

Κασσελάκηδες. Συνέλθετε, ηλίθιοι!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης λέει, ότι θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα, εννοεί το Δημοκρατικό κόμμα του Μουσουλμάνου ομοφυλόφιλου Μπαράκ Ομπάμα, του παιδεραστή Μπιλ Κλίντον και της σατανίστριας λεσβίας, Χίλαρι Κλίντον. Δημοκρατικό κόμμα του Ομπάμα, σημαίνει δημιουργία του ΙSIS, που ευτυχώς, επί προεδρίας Τραμπ το διαλύσαμε και επίσης, σημαίνει επίθεση στην λευκή και ορθόδοξη Ρωσία.

Ο πόλεμος κατά των λευκών, στρέιτ και Χριστιανών ανδρών από την μικρή κλίμακα της κοινωνίας, πέρασε στην μεγάλη κλίμακα των Εθνών επί προεδρίας Μπάιντεν. Δεν είναι τυχαίο που αυτός ο βρωμιάρης, πήγε πάνω από τους τάφους τον Βενιζέλων. Ήθελε να δείξει, ότι θα στείλει εκστρατευτικό σώμα στη Ρωσία. Το εκστρατευτικό σώμα που επιθυμεί να στείλει ο Κασσελάκης, συγκροτείται από μικτό στράτευμα Ελλήνων Αριστερών και μεταναστών Μουσουλμάνων.

Η βαθύτερη επιθυμία του είναι, όσοι μετανάστες καταταγούν για να πολεμήσουν τους Ρώσους, να λαμβάνουν και την ελληνική υπηκοότητα. Η επιθυμία Τσίπρα – Πολάκη, είναι η αναβίωση ενός νέου ομοφυλόφιλου και παιδόφιλου Βελουχιώτη και αυτή, ενσαρκώνεται στο πρόσωπο του Κασσελάκη. Τα ίδια μικτά κλιμάκια Αριστερών του ΚΕΕΡΦΑ και Μουσουλμάνων, θα περιπολούν στις ελληνικές πόλεις και θα καταδιώκουν Χριστιανούς, λευκούς και στρέιτ άνδρες. Δεν υπερβάλλω καθόλου. Αυτό, είναι το τελικό σχέδιο του αλλασόμορφου εθνικοσοσιαλισμού και το βλέπουμε ήδη να συμβαίνει εδώ και 4 χρόνια στις αμερικανικές πόλεις. Ελληνικά νηπιαγωγεία βάφονται ήδη στα χρώματα των ΛΟΑΚΤΙ και η νέα σβάστικα, αγγίζει πλέον, τα παιδιά μας.  

Ο Κασσελάκης, ίσως να μη γίνει ποτέ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργός της χώρας. Μπορεί να έχει ρόλο, όμως, σε μία συγκυβέρνηση με τον Μητσοτάκη, που τόσο πολύ εκτιμά και θαυμάζει. Μπορεί και θα γίνει το υπομόχλιο μέσα στην νεοταξική Αριστερά, για την πολεμική εμπλοκή της χώρας κατά της Ρωσίας.

Δεν αποκάλεσα χθες, τυχαία, άθλιους και ελεεινούς τους Πολάκη – Τσίπρα. Με την τελευταία τους πολιτική ανάσα, θα προσπαθήσουν να διαλύσουν το Έθνος. Κάνουν, όμως, το λάθος, νομίζοντας ότι εμείς, οι υπόλοιποι, θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια στο σχέδιό τους, για διαμελισμό της χώρας και επιστροφή των συνόρων της πατρίδας μας κοντά στη Λάρισα…

Υ.Γ. Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα (Γερμανικά: Unternehmen Barbarossa), ονομάζεται το σχέδιο επίθεσης και εισβολής της Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση. Η εκτέλεση του σχεδίου ξεκίνησε την Κυριακή, 22 Ιουνίου 1941, παραβιάζοντας το Σύμφωνο Μη Επιθέσεως Μολότοφ – Ρίμπεντροπ. Αποτελλεί μέρος του Ανατολικού Μετώπου. Έλαβε το όνομά της από τον Αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, Φρειδερίκο Μπαρμπαρόσα, θέτοντας σε εφαρμογή τον ιδεολογικό στόχο της Γερμανίας να κατακτήσει τη δυτική Σοβιετική Ένωση για να την εποικιστεί με Γερμανούς, στο πλαίσιο της δημιουργίας του Γερμανικού Ζωτικού Χώρου με μαζική εξόντωση υπολοίπων λαών.

https://theflagreport.com/to-barbarosa-chreiazetai-kasselakides-synelthete-ilithioi/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .