Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Η σπάνια πάθηση γενετικής φύσεως με την οποία έχει διαγνωσθεί

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Η σπάνια πάθηση γενετικής φύσεως με την οποία έχει διαγνωσθεί

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας το τελευταίο διάστημα, έχει απομακρυνθεί από τη σκηνή και τις ζωντανές εμφανίσεις, καθώς αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες με την υγεία του.

Αν και η φύση του προβλήματος δεν ήταν τόσο καιρό γνωστή, πλέον η ασθένεια του τραγουδιστή έγινε γνωστή, μετά από δημοσίευμα της Marca.

Ο Ισπανός τραγουδιστής ετοιμάζεται αυτό το διάστημα για την περιοδεία του, με το όνομα «The Trilogy Tour» που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023, ταξιδεύοντας σε πολλά μέρη του κόσμου, μαζί με τον Ρίκι Μάρτιν και τον Pitbull. Ωστόσο, ο γιος του Χούλιο Ιγκλέσιας δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα για να επιστρέψει με περισσότερες δυνάμεις.

Τελικά, το πρόβλημα υγείας του Ιγκλέσιας αποκαλύφθηκε και έγινε γνωστό ότι πάσχει από μια κατάσταση που ονομάζεται «situs inversus». To «situs inversus» γνωστό και ως «situs inversus totalis» είναι ένα σπάνιο ιατρικό φαινόμενο όπου τα εσωτερικά όργανα ενός ανθρώπου είναι ανάποδα σε σχέση με τη φυσιολογική διάταξη. Το συγκεκριμένο ιατρικό φαινόμενο είναι αποτέλεσμα μιας γενετικής μετάλλαξης και μπορεί να είναι παρόν στη γέννηση του ατόμου. Αν και το «situs inversus» μπορεί να φαίνεται ανησυχητικό στην αρχή, οι περισσότεροι άνθρωποι που το έχουν, δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

 newsbeast.gr

Η πάθηση επηρεάζει ένα άτομο σε κάθε 20.000 ανθρώπους στον κόσμο και είναι γενετικής φύσεως. To «situs inversus» συνοδεύεται συνήθως από άλλες δυσπλασίες, όπως η πολυσπληνία ή το σύνδρομο Kartagener, μεταξύ άλλων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .