Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

To μυστικό της Cher για την νεανική της εμφάνιση στα… 77 της χρόνια – Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι εκπληκτικά

To μυστικό της Cher για την νεανική της εμφάνιση στα… 77 της χρόνια – Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι εκπληκτικά

H Cher αποκάλυψε το μυστικό της για το πώς διατηρεί τη νεανική της εμφάνιση στα 77 της χρόνια στην πρωινή εκπομπή «Good Morning Britain» του ITV. Παραδέχτηκε ότι «δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει σε λίγα χρόνια 80 ετών» ενώ αποκάλυψε τι δεν θα κάνει όσο μεγαλώνει.

Στην ερώτηση των παρουσιαστών Σουζάνα Ριντ και Εντ Μπολς πώς παραμένει τόσο νέα και λαμπερή η σταρ απάντησε ότι «δεν θα κόψει ποτέ τα μαλλιά της κοντά και δεν θα σταματήσει να φοράει τζιν».

 

«Θυμάμαι όταν η φίλη μου η Paulette και εγώ συζητούσαμε για το πότε θα κόψουμε τα μαλλιά μας και πότε θα σταματήσουμε να φοράμε τζιν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα γίνω 80 ετών, νωρίτερα απ’ ό,τι θα ήθελα», παραδέχθηκε η Σερ και πρόσθεσε. «Θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να έχω μακριά μαλλιά. Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι αρκετά εκπληκτικά».

Η Σέριλιν Σαρκισιάν, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στο Ελ Σέντρο της Καλιφόρνια το 1947, από πατέρα πρόσφυγα Αρμένιο, που ήταν οδηγός φορτηγών και μητέρα με γαλλοβρετανική καταγωγή, που εργαζόταν ως μοντέλο.

«Δεν ξέρω αν το να μην αισθάνεσαι μεγάλη σε κάνει νεότερη. Δεν είμαι σίγουρη. Παρακολουθώ τις τάσεις και έχω πολλούς νέους φίλους που είναι νέοι. Έχω και μεγάλους φίλους» είπε επίσης η βασίλισσα της ποπ στην πρωινή εκπομπή και συμπλήρωσε. «Ειλικρινά, δεν προσπαθώ να αισθάνομαι νέα, δεν προσπαθώ να είμαι νέα, είμαι αυτό που είμαι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

 .newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .