Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14

Β.Μπάρμπα: «Είναι λάθος όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί μόνες τους» – «Εγώ δεν θα το ξαναέκανα»

 «Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς»

Β.Μπάρμπα: «Είναι λάθος όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί μόνες τους» – «Εγώ δεν θα το ξαναέκανα»

«Προσωπικά πιστεύω, ότι ήταν ένα λάθος και αν υπήρχε δεύτερη ζωή δεν θα το ξαναέκανα.

Είναι λάθος όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί μόνες τους. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει, να μας δοκιμάσει. Πιστεύω πως ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος μέσα από τον πόνο. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον. Έχω νοιάξιμο. Πιστεύω πως με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ήμουν ματαιόδοξη και εγωίστρια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας όταν έρχεται το κακό είναι να πολεμάμε το φόβο» πρόσθεσε.


«Τα δύο τελευταία χρόνια είχα μία κόπωση. Δεν ήθελα να δουλεύω. Έφτασα να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμη να κάνω καινούριο κύκλο. Με τον Μητροπολίτη Φαναρίου, Αγαθάγγελο, φτιάνουμε έναν χώρο στην Τήνο που να μπορούν να πηγαίνουν οι κακοποιημένες γυναίκες και να βρίσκουν ένα καταφύγιο» είπε σχετικά με την αποχή της από την τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .