Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 7

Ψεύδη τα περί «νευρικού κλονισμού» του πρωθυπουργού

 Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν τον πρωθυπουργό να έχει κλονιστεί και να αρνείται να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις σε Έβρο και Θεσσαλονίκη, είναι απολύτως αναληθείς.

Όσοι νομίζουν ότι ο Κυριάκος θα λυγίσει από μερικά εκατομμύρια καμένα στρέμματα και μερικούς πνιγμένους, κάνει τεράστιο

λάθος. Εδώ δεν κατάφεραν να τον λυγίσουν οι 36.000 νεκροί πανδημίας και οι δεκάδες νεκροί των Τεμπών. Όσοι, ακόμα και φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι, διακινούν σενάρια περί παραίτησης του Κυριάκου, δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Αντίθετα, ο Κυριάκος αναμένει το νέο φύλλο πορείας. Δεν ήταν δική του απόφαση να ακυρώσει το ταξίδι στον Έβρο και την εμφάνιση στην ΔΕΘ, αλλά του στενού πυρήνα που τον καθοδηγεί.

Ο Κυριάκος λοιπόν, ούτε φοβάται, ούτε κλονίζεται. Παραμένει αγέρωχος, υπερήφανος, έτοιμος να πάει όπου του πουν, και να κάνει ότι του πουν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις δικές μου πληροφορίες, η επικοινωνιακή αντεπίθεση που ετοιμάζεται, θα αντικαταστήσει το προσωνύμιο «Μωυσής», με αυτό του «Νώε». Όπου ο Κυριάκος θα εμφανίζεται ως ο βιβλικός ήρωας που έσωσε ορισμένους Έλληνες από τον κατακλυσμό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .