Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

Ηλίας Καλλιώρας : Η σιωνιστική απάτη της κλιματικής αλλαγής

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε τον εξαγορασμένο και επιθετικό αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης, γευόμαστε μαζικά την επιστημονική και συστηματική παραπληροφόρηση των κυβερνήσεων και των διεθνικών θεσμικών οργάνων προς τους πολίτες τους και βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρωτοφανές κοινωνικό νανούρισμα και ύπνο αναφορικά με τους κινδύνους που προέρχεται από τις θανατηφόρες και μαζικές επιθέσεις των σιωνιστών για να ιδρύσουν την παγκόσμια Εβραϊκή κυβέρνηση.

Οι εωσφορόφιλοι της Νέας Εποχής έχουν εφεύρει μια σειρά από βασικά κοινωνικά εργαλεία και μηχανισμούς για να καταστρέψουν τον «παλαιό» και παραδοσιακό κόσμο και στη θέση του να εγκαταστήσουν το «νέο» και εβραιοκεντρικό κόσμο. Η οικογένεια των εβραίων κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, μαζί με τα ανά τον κόσμο υποζύγιά της, χρησιμοποιεί μια σειρά από κοινωνικά εργαλεία και σιωνιστικές εφευρέσεις, όπως είναι αυτά της «αγάπης», του «ρατσισμού», των «θεωριών συνομωσίας», της «κλιματικής αλλαγής», κλπ, για να επιβάλει την δική της Νέα σιωνιστική Τάξη και παγανιστική Εποχή.

Οι υπηρέτες της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» έχουν κάνει την τάχα «κλιματική αλλαγή» και την δήθεν «υπερθέρμανση» του πλανήτη μια ακόμη παγκόσμια καραμέλα στα φρικτά και ανθρωποφόνα σχέδιά τους. Μια όντως πάρα πολύ μικρή και λογική μεταβολή του κλίματος του πλανήτη, λόγω των ανθρώπινων επεμβάσεων, κλπ, ανά τους αιώνες, «σερβίρεται» από τους σιωνιστές ως ένα γιγάντιο καιρικό φαινόμενο και ως μια άκρως τρομακτική καιρική αλλαγή και θανάσιμος κίνδυνος.

Η τρίχα ωσαύτως γίνεται τεχνητώς τριχιά, γιατί αυτό εξυπηρετεί τα φονοκτόνα και από πολλές δεκαετίες σχέδιά τους για να πετύχουν την Μεγάλη Επανεκκίνηση. Βέβαια, λίγοι είναι εκείνοι που καταλαβαίνουν, επιπροσθέτως, ότι είναι οι ίδιοι οι διεθνείς σιωνιστές που επεμβαίνουν με αδήλωτες και φρικτές σκοπιμότητες στη γη και στο κλίμα, με συνέπεια να υπάρχει το αποτέλεσμα αυτών των δικών τους εξωτερικών επεμβάσεων στο υλικό πεδίο. Με μια φράση: Οι ίδιοι επηρεάζουν και αλλάζουν το κλίμα με επεμβάσεις τους και ως απόρροια αυτών των επεμβάσεων υπάρχει η τεχνητή και σιωνιστογενής κλιματική αλλαγή!

Μέσα στο «μαύρο κουτί» της τάχα «υπερθέρμανσης», υπάρχουν και κάποιες άλλες και επιπρόσθετες και λεπτοί παράμετροι και φρικτά στοιχεία που οι σιωνιστές και τέκνα κατάρας θέλουν εντέχνως και με το «γάντι» είτε να αποκρύψουν είτε να τα μεταθέσουν είτε και να τα εκμεταλλευτούν και από πάνω.

Γιατί όχι; Ο κόσμος κάνει νάνι-νάνι. Από τη μια πλευρά, ενώ οι ίδιοι και φονιάδες τα πράττουν όλα αυτά με πρόγραμμα, από την άλλη πλευρά οι ίδιοι θέλουν να βγάλουν «φταίχτη» και «ένοχο» όλους τους άλλους όσο επίσης και την «κακή» υδρόγειο σφαίρα!

Επειδή οι ίδιοι έχουν μια σειρά από γνωστά και άγνωστα κλιματικά όπλα και προγράμματα με καιρικές εφαρμογές, όπως είναι λόγου χάρη το HAARP, και επειδή οι ίδιοι κατά καιρούς τα χρησιμοποιούν αοράτως και κατά βούληση, είναι λογικό οι ίδιοι να χρειάζονται, χωρίς άλλο και ανυπερθέτως, και την πάγια «καραμέλα» και λεκτικό «φερετζέ» που λέγεται «υπερθέρμανση». Δεν φταίει το HAARP και τα άλλα και άγνωστα στον κόσμο συστήματα τεχνητών γεωφυσικών φαινομένων. Όχι. Φταίει το ίδιο το κλίμα και η «υπερθέρμανση»!

Επειδή οι ίδιοι με απόλυτη βεβαιότητα πειράζουν, αλλάζουν, τροποποιούν και ελέγχουν τον καιρό, κατά δική τους και άγνωστη σε εμάς βούληση, οι ίδιοι μεταθέτουν, εξορκίζουν και ρίχνουν το «ανάθεμα» των καταστροφών και των όποιων γεωφυσικών αλλαγών στην κακή και ασυμπάθηστη «υπερθέρμανση». Αυτοί οι σιωνιστές φονιάδες εν ψυχρώ ενεργούν και σκοτώνουν και υλοποιούν, αλλά όμως για όλα αυτά φταίει ο «μαύρος γάτος», που συμβαίνει να έχει και ως ψευδώνυμό του την λέξη «υπερθέρμανση».

Γιατί εσείς άραγες λέτε ότι πολύ συχνά ακούμε από τις υπηρεσίες πρόβλεψης καιρού και τα ΜΜΕξαγρίωσης επιθετικούς λεκτικά χαρακτηρισμούς, όπως ότι έρχεται πρωτοφανής καύσωνας, πλησίασε ακραίος χιονιάς, κλπ. Τυχαίο; Όχι.

Οι άνθρωποι υπνωτισμένα και συνειρμικά θεωρούν ότι για αυτά όλα φταίει η καραμέλα της «υπερθέρμανσης». Με άλλα λόγια, ενώ οι ίδιοι χρησιμοποιούν για δικούς τους λόγους και σε πολλές περιπτώσεις τα άγνωστα τεχνητά συστήματα της γεωμηχανικής, στη συνέχεια τα φορτώνουν όλα στην ..κλιματική αλλαγή!

Δηλαδή, οι φονιάδες σιωνιστές ηγέτες και σκοτώνουν και κρύβονται και άλλος είναι εν τέλει ο «ένοχος» που εδώ λέγεται «κλιματική αλλαγή». Μόνον τα τέκνα κατάρας μπορούν να τα σκεφτούν και να κάνουν όλα αυτά χωρίς οίκτο ή ανθρώπινο αίμα και αισθήματα. Οι ίδιοι δεν έχουν μέσα τους καρδιά και αληθινή αγάπη για τους ανθρώπους, παρά μόνον μίσος για τα γκόιμ ή τους μη Εβραίους, που στη συνέχεια θα τους γενοκτονήσουν.

Οι επικεφαλείς Εβραίοι, μαζί με τα ανά τον κόσμο ηγετικά υποζύγιά τους, έχουν κάθε λόγο και αιτία και να μας κοιμίζουν και να μας κοροϊδεύουν και να μας σκοτώνουν με σχέδιο όσο επίσης και εν ψυχρώ. Η «κλιματική αλλαγή» είναι ένας στημένος σιωνιστικός μύθος, μια χρησιμότατη απάτη, μια αξιοποιήσιμη φάρσα για τους αγνούς και τους καλοπροαίρετους και στηρίζεται σε διάτρητα επιστημονικά στοιχεία και δεδομένα. Είναι μια προσχεδιασμένη και εξόχως καλοστημένη σιωνιστική παγίδα.

Η πικρή και άβολη αλήθεια είναι ότι η ιδέα και η καραμέλα της «υπερθέρμανσης» του πλανήτη είναι μια παγίδα απέναντι στην λογική και στην αυτή ακόμη την διαιώνιση του ανθρώπινου γένους. Η παρελκυστική και ψευδο-επιστημονική και υπερ-διογκωμένη προσέγγιση, κρίση και συμπεράσματα οδηγούν την ανθρωπότητα στην καταστολή της ευπρέπειας και τον αυτό-σεβασμό στη ζωή μας. Το αφήγημα της «υπερθέρμανσης», όπως και η απάτη του Covid-19, δημιουργήθηκαν πριν από δεκαετίες για να προετοιμαστεί ο κόσμος για τη «Μεγάλη Εβραϊκή Επαναφορά» ή το «Great Reset».

Κάνοντας ή μετατρέποντας το «σύρμα» ή το πρόβλημα της διαχρονικής αλλαγής του κλίματος «συρματόσχοινο», οι σιωνιστές οδηγούν την πλειονότητα των ανίδεων οπαδών της «υπερθέρμανσης» του πλανήτη να φτάνουν να φοβούνται και να πιστεύουν ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του. Και μέσω του διογκουμένου μύθου, της προπαγάνδας και του αυξανόμενου φόβου, οι σιωνιστές έχουν μεταβάλει την πλειοψηφία των ανθρώπων σε ξύλινα, άβουλα, χυλοποιημένα και κοιμώμενα ανθρωπάκια. Δηλαδή, η δική τους κρυφή και η πάρα πολύ μεγάλη χαρά τους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν ασφαλείς επιστημονικές αποδείξεις για «παγκόσμια υπερθέρμανση». Για παράδειγμα, στη δεκαετία του 1920, από τις καιρικές καταστροφές σκοτώθηκαν 500.000 άνθρωποι, ενώ την τελευταία δεκαετία το αντίστοιχο σύνολο ήταν περίπου 20.000. Επίσης, το 1900, σχεδόν το 5% της χερσαίας έκτασης της γης έπιασε φωτιά. Τώρα το αντίστοιχο ποσοστό είναι κοντά στο 3%. Έτι, η εκτίμηση της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή IPPC είναι ότι η στάθμη της θάλασσας θα μπορούσε να ανέβει κατά δύο πόδια μέχρι το έτος 2100.

Κατά τις τελευταίες δυο δεκαετίες είχαμε, εισέτι, και μια σειρά από προβλέψεις σε σχέση με την  κλιματική αλλαγή που μας προειδοποιούσαν, με σιωνιστικό «γαρνίρισμα» τεχνητού φόβου και με «κοκτέιλ» τρόμου, ότι έρχεται κάτι σαν το τέλος του κόσμου λόγω κλιματικής αλλαγής.

Λόγου χάρη, το 2004, η εφημερίδα Observer έγραψε ότι θα ζούσαμε σε κλίμα της Σιβηρίας μέχρι το 2020. Το 2011, ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας είπε ότι μας απομένουν πέντε χρόνια. Το 2013, ένας καθηγητής του Κέιμπριτζ είπε ότι όλος ο πάγος της Αρκτικής θα είχε εξαφανιστεί μέχρι το 2015. Κλπ.

Ο αμερικανός Dr. John Clauser, νομπελίστας της Φυσικής (2022), δήλωσε τα εξής στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου «Quantum Korea 2023» (26-29 Ιουνίου 2023): «Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει πραγματική κλιματική κρίση. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα στη διασφάλιση αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου για μεγάλα τμήματα του παγκόσμιου πληθυσμού και μια συναφής ενεργειακή κρίση. Το τελευταίο επιδεινώνεται άσκοπα από αυτό που θεωρώ ότι είναι ελαττωματική επιστήμη του κλίματος».

Ο καθηγητής Τζον Κλάουζερ, διεθνώς γνωστός για την κριτική στάση του σε σχέση με την «κλιματική αλλαγή», επέκρινε έτι και την Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή για τη διάδοση της παραπληροφόρησης: «Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, οι επιστήμονες πρέπει να διαδραματίσουν το ρόλο της διάκρισης της αλήθειας από το ψέμα.. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα είναι γεμάτος παραπληροφόρηση. Εναπόκειται στον καθένα από εσάς να ενεργήσει ως κριτής και να διακρίνει μεταξύ αλήθειας και ψεύδους.. Η παραπληροφόρηση διαδίδεται από εκείνους που επιδιώκουν πολιτικά και καιροσκοπικά κίνητρα».

Την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη την αναδεικνύει και ο καθηγητής Fritz Vahrenholt, πρώην πρόεδρος του Γερμανικού Ιδρύματος Άγριας Ζωής και γερουσιαστής Περιβάλλοντος του Αμβούργου, ο οποίος αναφέρει ότι τα επόμενα χρόνια θα μειωθεί η θερμοκρασία της γης, γεγονός που οφείλεται σε εξασθένηση της ταλάντωσης και σε ψύξη του Βόρειου Ατλαντικού. Ένας φυσικός κύκλος που δεν έχει καμία σχέση με το CO2. Όπως εξηγεί ο καθηγητής Vahrenholt, η υπερθέρμανση του πλανήτη πρόκειται να σταματήσει καθώς ο Βόρειος Ατλαντικός ψύχεται.

Τον Ιανουάριο του 2023, ο καθηγητής Fritz Vahrenholt υπογράμμισε: «Αν πάρουμε τον μέσο όρο των τελευταίων ετών, η παγκόσμια θερμοκρασία είναι σταθερή εδώ και 8 χρόνια και 4 μήνες.. Σίγουρα, υπάρχει μια μακροπρόθεσμη αύξηση της θερμοκρασίας μέχρι το 2015. Αλλά έχει κατά μέσο όρο μόνο 0,13 βαθμούς Κελσίου ανά δεκαετία από το 1979. Οι τελευταίες επιστημονικές μελέτες και οι δορυφορικές μετρήσεις του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα (UAH) δείχνουν για την Ευρώπη ότι τα επόμενα 15-20 χρόνια η θερμοκρασία θα πέσεις ελαφρώς».

Προσέτι, στις αρχές του 2023, ο καθηγητής Wallave Manheimer γράφει για την ψευδή κλιματική κρίση και για το ψέμα προωθήθηκε από το κλιματικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, γεγονότα που γίνονται παγίδα τραγωδίας για τον σύγχρονο πολιτισμό. Σε έρευνα του ΜΙΤ, ο καθηγητής Manheimer τονίζει ότι δεν υπάρχει «σίγουρα καμία επιστημονική βάση» για να περιμένουμε μια κλιματική κρίση. Κάνοντας λόγο για πολιτικοποιημένη επιστήμη του κλίματος, ο αμερικανός Dr. W.Manheimer καταρρίπτει πολλά από τα μοντέρνα αφηγήματα ως ερευνητικά και εργαστηριακά μη υποστηρίξιμα.

Έτι, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ τονίζει πως «η κλιματική αλλαγή είναι μία απάτη του ΟΗΕ» και ένα τέχνασμά τους με στόχο την εξαπάτηση του κοινού και την δημιουργία μίας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων υπό τον έλεγχό τους. Στο ίδιο πνεύμα και ο Μωρίς Νιούμαν, πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του Αυστραλού Πρωθυπουργού, που είπε: «Ο πραγματικός στόχος είναι η συγκέντρωση πολιτικής εξουσίας, η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι απλά το δόλωμα, και όχι μία ανεξάρτητη αυθόρμητη παρατήρηση επιστημόνων και ακτιβιστών».

Στη συνέχεια, διαβάστε ορισμένους σχετικούς τίτλους διεθνών ειδήσεων: «Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος: Μεγάλο παραμύθι η κλιματική αλλαγή!».. «Η εξωφρενική τρομοϋστερία της …κλιματικής αλλαγής: Ευεργετική και όχι καταστροφική η ανεπαίσθητη άνοδος της θερμοκρασίας της Γης».. «Η κλιματική αλλαγή είναι ένας επικίνδυνος μύθος, μια απάτη, μια φάρσα: Και όλη η απάτη δημιουργήθηκε πριν από δεκαετίες για να προετοιμαστεί για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση, το Great Reset».

Ακόμη: «O Πάπας Φραγκίσκος προπαγανδίζει την νεοεποχίτικη ατζέντα: Φάτε λιγότερο κρέας για να προστατεύσουμε το περιβάλλον».. «Γεωμηχανική: Το δεξί του χέρι του Ομπάμα και διεστραμμένου J. Holdren: Οι χημικοί αεροψεκασμοί θα σώσουν τον πλανήτη».. «Climate Intelligence: Ομάδα με επικεφαλής τον κάτοχο του βραβείου Νόμπελ Φυσικής (1973), καθηγητή Ivar Giaver: 1.200 επιστήμονες διαβεβαιώνουν: Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή»!

Εισέτι: «Φον ντερ Λάιεν σε Μητσοτάκη: Ανυπομονώ να πετύχουμε τις κλιματικές-ψηφιακές μεταβάσεις».. «Brock Adams διευθυντής UN οργανισμού υγείας: Για να δημιουργηθεί η παγκόσμια κυβέρνηση πρέπει να αφαιρεθεί ο ατομικισμός από το μυαλό των ανθρώπων που περιλαμβάνει παραδόσεις, πατριωτισμό και θρησκεία».. «Dr. Henry Kissinger, σε συνέδριο της Μπίλντερμπεργκ στη Γαλλία το 1991: Η άγνοια των ανθρώπων είναι αυτή που θα τους στρέψει όλους στα χέρια της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης».

Γίνεται απολύτως προφανές και ξεκάθαρο ότι τα γεννήματα των σιωνιστικών εχιδνών προχωρούν αταλάντευτα και χωρίς οίκτο το παγκόσμιο και ανθρωποκτόνο σχέδιό τους, όπου η απάτη της τάχα «κλιματικής αλλαγής» γίνεται ένα ακόμη επιπρόσθετο «εργαλείο» για τον προγραμματισμένο και εν εξελίξει αποπλυθησμό της γης. Δηλαδή, για να γίνει η γη βιώσιμη και να σωθεί το κλίμα, πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της γης. Ναι, εάν πεθάνουν οι άνθρωποι ή τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης, τότε όλα διορθώνονται!

Αυτά δεν είναι δικά μου συμπεράσματα, λόγια και εικασίες. Διαβάστε το τι εννοώ: David Rockefeller: «Ο αρνητικός αντίκτυπος της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα πλανητικά μας οικοσυστήματα γίνεται τρομακτικά εμφανής». Η ιδρύτρια του Planned Parenthood Margaret Sanger:  «Μειώστε τον πληθυσμό κατά 90% και δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι για να κάνουν μεγάλη οικολογική ζημιά».. «Ο Πρώην διευθυντής της CIA John Brennan αγνοείται μετά την δημοσιοποίηση εγγράφων πως οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, έγιναν απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ!».

Και ακόμη: «Bill Gates: «Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό οδεύει προς περίπου εννέα δισεκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε πραγματικά καλή δουλειά στα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη και τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε ίσως κατά 10 ή 15%.. «Πρίγκιπας Φίλιππος: «Ο κανιβαλισμός είναι μια ριζοσπαστική αλλά ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού.. «Henry Kissinger: «Η μείωση του πληθυσμού θα πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ». Τα συμπεράσματα δικά σας!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

 .triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .