Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14

Τελειωμένη κυβέρνηση... Πρωθυπουργός εκτός πραγματικότητας και χωρίς επίγνωση του ρόλου και των ευθυνών του...


Kiriakos Kiriakopoulos

Τελειωμένη κυβέρνηση... Πρωθυπουργός εκτός πραγματικότητας και χωρίς επίγνωση του ρόλου και των ευθυνών του... Η επιλογή Στυλιανίδη ως η χειρότερη δυνατή που θα μπορούσε να υπάρξει, επιβεβαιώνει απλώς ότι το μαγαζί ΔΕΝ έχει πάγκο... ότι ΔΕΝ διαθέτει το απαραίτητο πολιτικό καύσιμο για να διαχειριστεί τα κρίσιμα ζητήματα που έχουν ανακύψει... ότι ΔΕΝ έχει σχέδιο ΟΥΤΕ την απαραίτητη αποφασιστικότητα προκειμένου να δραπετεύσει από το πελατειακό τέλμα που έχει καταστεί κυρίαρχο στην μεταπολεμική Ελλάδα...
Η ανικανότητα των αχρήστων και η κουλτούρα της ηττοπάθειας που είναι διάχυτη στο σύνολο των πολιτικών αποφάσεων και των διαχειριστικών τους επιλογών, τροφοδοτεί ανεξέλεγκτα την βουλημία των αντιπάλων και ως εκ τούτου απονομιμοποιεί πλήρως τον θίασο του 42%, γεγονός που τον καθιστά απολύτως αναρμόδιο να διαχειριστεί μια σχεδιασμένη οικονομική, παραγωγική και δημογραφική ανάταξη αλλά και κρίσιμες εθνικές διαπραγματεύσεις με την επιθετικά αναθεωρητική και ανεξέλεγκτα απαιτητική Τουρκία.
Αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο πρωθυπουργός, δεν δικαιούνται ΟΥΤΕ να ανασχηματίζονται, ΟΥΤΕ να πρωταγωνιστούν σε παιχνίδια πυροσβεστικών παραιτήσεων που αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό των πολιτών και στην αγορά πολιτικού χρόνου με στόχο την νομή της εξουσίας...
Ο πρωθυπουργός της χώρας, αντί να συνεχίσει να παραμυθιάζει τους πάντες με το ανύπαρκτο πλέον 42%, να αναζητεί λύσεις πολιτικής επιβίωσης στα "ληγμένα" πολιτικά υποπροϊόντα μεταξύ των Στυλιανίδηδων και να προετοιμάζει την εκποίηση εθνικής κυριαρχίας σε προσχηματικές διαπραγματεύσεις υπό την επίβλεψη των προστατών, οφείλει να δρομολογήσει την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης των ανικάνων, και να πει στους πολίτες όλη την αλήθεια για τον ρόλο του, για τα λάθη τους, αλλά και για όλα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της φαιδρής του θητείας και αποκρύπτονται συστηματικά.
Κ.Κ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .