Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

Σεπόλια όπως… Βενετία -Πλημμυρισμένα και εγκαταλελειμμένα (φωτο+βίντεο)

Ποιος είπε ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν περιοχές που θυμίζουν λίγο από… Βενετία;

Μια μικρή Βενετία λοιπόν έγινε η περιοχή των Σεπολίων, (για ακόμη μια φορά) καθώς κάτοικοι έχουν συνηθίσει όταν βρέχει έντονα, όπως σήμερα, οι γειτονιές να μετατρέπεται σε μια απέραντη

λίμνη, με “κανάλια” νερού.

Σεπόλια και Κολωνός πλημμύρισαν, και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Aftodioikisi.gr, βλέπετε την “αδελφοποίηση” των δύο πόλεων (με την κακή έννοια…) με τους κατοίκους να σχολιάζουν ειρωνικά ότι τουλάχιστον, αν ζούσαν εκεί, στη Βενετία δηλαδή, θα έβλεπαν και λίγο από… Δήμαρχο και δεν θα τους θυμόντουσαν μόνο σε πανηγύρια και λιτανείες.

Οι εικόνες και τα βίντεο δείχνουν το χάος που επικράτησε στην περιοχή αλλά και την αγανάκτηση των πολιτών που για ακόμη μια φορά βγήκαν με τα δικά τους μέσα στο δρόμο, για να καθαρίσουν φρεάτια και να προστατέψουν τα σπίτια και τα οχήματά τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και σώμα νερού

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και σώμα νερού

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και σώμα νερού https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/sepolia-opos-venetia-plimmyrismena-kai-egkataleleimmena-foto-vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .