Σάββατο, Σεπτεμβρίου 9

Κοπτοραπτική από το Μαξίμου στις δηλώσεις Μητσότακη για τις πλημμύρες

 Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ !

Το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έπιασε πάλι δουλειά για να σώσει τα ασυμάζευτα από την αδιονόητη δήλωση του πρωθυπουργού που έκανε λόγο για «πρωτοφανή κακοκαιρία»

Την απίστευτη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις πλημμύρες προσπαθεί να σώσει το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τις πολύνεκρες πλημμύρες, που έχουν βυθίσει τη Θεσσαλία, ως «πολύ μεγάλη αναποδιά»,

παγώνοντας όλους όσοι τον άκουσαν. Από εκεί και πέρα σήμανε συναγερμός στο Μαξίμου, που έβαλαν μπρος την κοπτοραπτική για να φτιάξουν το κείμενο που μοιράστηκε στα ΜΜΕ μέσω Δελτίου Τύπου και του Αθηναϊκού Πρακτορείου, αλλάζοντας τη φράση σε «πρωτοφανή κακοκαιρία»!ακοκαιρία»!

Συγκεκριμένα, ο Κυρ. Μητσοτάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την πολύ μεγάλη αναποδιά και να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε αυτά τα οποία η φύση με τόσο πρωτοφανή μανία κατέστρεψε», όπως φαίνεται και στο βίντεο, περίπου στο 3:30.

Ωστόσο, το κείμενο που μοιράστηκε ανέφερε τα εξής: «Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την πρωτοφανή κακοκαιρία και να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε αυτά τα οποία η φύση με τόσο πρωτοφανή μανία κατέστρεψε». Το απόσπασμα από το ΑΠΕ:

Δεν ντρέπονται καθόλου. Αλλάζουν ακόμη και τα λόγια του εκ των υστέρων για να τον προστεύσουν.

 

 https://www.koutipandoras.gr/article/koptoraptiki-apo-to-maximou-stis-diloseis-mitsotaki-gia-tis-plimmyres/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .