Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23

Ο Αλέξης Τσίπρας και το θηριώδες Range Rover. Να το δώσουν στους πλημμυροπαθείς οι κοπρίτες. Όχι να το έχουν παρκαρισμένο έξω από το χαμαιτυπείο της Κουμουνδούρου

Καταγραφή

Εδώ και μέρες το Range Rover Sport, που χρησιμοποιούσε ο τ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι… παρκαρισμένο στην Κουμουνδούρου περιμένοντας το νέο του «αφεντικό».

Γιατί ο Αλέξης, εκτός από τα κλειδιά του κόμματος, φαίνεται ότι παρέδωσε και τα κλειδιά

του θηριώδους τζιπ που χρησιμοποιούσε στο κόμμα για να το δώσει στον επόμενο ή στην επόμενη αρχηγό του κόμματος. Ενα αυτοκίνητο βέβαια που η αλήθεια είναι πως δεν το χάρηκε ο τ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο το πολυήμερο ταξίδι στις ΗΠΑ, λίγο η απόφασή του να παραιτηθεί από την ηγεσία έπαιξαν το ρόλο τους και δεν έκανε με αυτό τα χιλιόμετρα που του αναλογούσαν. Οχι ότι ο Τσίπρας θα μείνει χωρίς αυτοκίνητο αν τελικά παραμείνει σταθερή η απόφασή του να το παραδώσει. μια και ως πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής θα έχει και μεταφορικό μέσο και συνοδεία.

To Range Rover Sport παραμένει παρκαρισμένο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

To Range Rover Sport παραμένει παρκαρισμένο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το συγκεκριμένο Range Rover Sport σύμφωνα με τις πληροφορίες του Autotypos.gr, είναι ένα από τα δεκάδες κατασχεμένα αυτοκίνητα από την ΕΛΑΣ από διάφορες εγκληματικές υποθέσεις. Το συγκεκριμένο είναι από αυτά που κατάσχονται από καταδικασμένους εμπόρους ναρκωτικών

Το συγκεκριμένο Range Rover Sport του Αλέξη Τσίπρα έχει ένα εξακύλινδρο (V6) κινητήρα πετρελαίου 3.000 κυβικών, ιδιαίτερα ευρύχωρο και πολυτελές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .