Δευτέρα, Οκτωβρίου 30

Αλέξης Κούγιας: «Μέσα σε 3 μήνες αναπτύχθηκε ένας επιθετικός καρκίνος»

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη στο «Πρωινό» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για όλους και για όλα. Ο γνωστός ποινικολόγος, στην έναρξη της συνέντευξης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Δεν επέλεξα να μιλήσω δημόσια για την

περιπέτεια της υγείας μου. Ενώ νοσηλευόμουν και ετοιμαζόμουν να φύγω από το νοσοκομείο, πρωτοσέλιδο εφημερίδας έγραψε ότι πεθαίνω από καρκίνο. Τα παιδιά μου και οι συνεργάτες μου δεν γνώριζαν τίποτα. Το γνώριζε μόνο η σύντροφός μου τότε. Είχα πει στα παιδιά μου ότι θα είμαι στη Ζυρίχη… Δεν το είπε στα παιδιά μου, γιατί εγώ θέλω στις λύπες να είμαι μόνος του και τις χαρές να τις μοιράζομαι.

Το ανακάλυψα τυχαία, μετά από ένα ατύχημα που είχα στην Εθνική Οδό. Επειδή ήταν του Αγίου Νεκταρίου αποφάσισα να νηστέψω 40 μέρες. Πριν από 3 μήνες είχα κάνει εξετάσεις, όλα ήταν καθαρά. Μέσα σε 3 μήνες αναπτύχθηκε ένας επιθετικός καρκίνος, ο οποίος βρέθηκε από τις γενικές εξετάσεις που έκανα μετά τη νηστεία.

Αυτό αποκαλύφθηκε τον Γενάρη. Επειδή είχα πολλές σημαντικές δίκες σε εξέλιξη… αν έλεγα στα δικαστήρια ότι έχω καρκίνο και πάω να εγχειριστώ, θα έπρεπε τα δικαστήρια αυτά να ξεκινήσουν από την αρχή, θα αποφυλακίζονταν όλοι οι κατηγορούμενοι και καταλαβαίνεις τι σάλος θα υπήρχε. Γι’ αυτό αποφάσισα να καθυστερήσω την επέμβαση αυτή, να την κάνω τον Ιούλιο… Μετά από επτά μήνες.

Αργότερα απεδείχθη ότι αυτό ήταν λάθος. Πράγματι υπήρξε μια υποτροπή, η οποία όμως ήταν αντιμετωπίσιμη… Βρέθηκε στην εξέταση ότι είχα ένα μικρό όγκο κοντά στους λεμφαδένες. Αφαίρεσαν τον όγκο και προληπτικά τους μισούς λεμφαδένες, οι οποίοι ευτυχώς ήταν καθαροί. Όταν μου το είπε ο γιατρός φοβήθηκα. Ο κανόνας είναι πλέον ότι δεν πεθαίνεις από καρκίνο…

Εξετάσεις κάνω υποχρεωτικά. Η θεραπεία την οποία κάνω είναι 2 χάπια την ημέρα. Κινδυνεύεις να πάρεις 35 κιλά. Είναι ορμονοθεραπεία… Ο καρκίνος θεραπεύεται και μάλιστα θεραπεύεται οριστικά», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .