Πέμπτη, Οκτωβρίου 19

Έμοιαζε με ελαιόλαδο αλλά ήταν λάδι αμφιβόλου ποιότητας αυτό που πουλούσαν – Δείτε τι βρέθηκε στην Κοζάνη

λαδι

Οι αστυνομικοί στην Κοζάνη προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Δύο άτομα πουλούσαν λάδι αμφιβόλου ποιότητας, ως ελαιόλαδο. Χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και χωρίς να έχουν γίνει ποιοτικοί έλεγχοι…

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων, ηλικίας 20 και 21 ετών, σε περιοχή στην Κοζάνη προχώρησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου. Οι δράστες πουλούσαν παράνομα λάδι που είχαν μέσα σε δοχεία. Έμοιαζε με ελαιόλαδο αλλά ήταν αγνώστου προέλευσης. Ήδη έχει σταλεί δείγμα για ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί η σύσταση και αν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, για τη δημόσια υγεία.


Ειδικότερα,  το μεσημέρι στις (14-10-2023) εντοπίστηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους συλληφθέντες και σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε να διαθέτουν προς πώληση 23 πλαστικά δοχεία των πέντε λίτρων το καθένα, που περιείχαν συνολικά 115 λίτρα λαδιού, αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο.

Παράλληλα, δεν διέθεταν τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς, το οποία και κατασχέθηκαν, ενώ δείγμα θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς του παράνομου ελαιόλαδου και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου.

.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%88%ce%bc%ce%bf%ce%b9%ce%b1%ce%b6%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%8c%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b9-%ce%b1%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .