Πέμπτη, Οκτωβρίου 19

Έτοιμοι να ξαναπέσουμε απ’ τα σύννεφα;

ΣΧΟΛΙΟ: Γιατί δε γράφετε και τα άλλο, έξω από τα ασανσέρ του Μετρό τα έχουν κάνει ουρητήρια, βρωμά και δε μπορείς να πλησιάσεις ; Αυτό κανείς δεν το βλέπει;

Έτοιμοι να ξαναπέσουμε απ’ τα σύννεφα;

Του Χρήστου Μπολώση

Στην υπέροχη χώρα μας κάθε τόσο πέφτουμε απ’ τα σύννεφα.

Πότε επειδή συγκρούστηκαν δύο τρένα γιατί δεν υπήρχαν ούτε σταθμάρχες ούτε σηματοδότες, πότε επειδή πλημμύρισε η μισή Ελλάδα επειδή δεν έγιναν τα προβλεπόμενα έργα, πότε επειδή ο κ. Μπέος λέει αλήθειες, πότε διότι καίγεται η μισή

Ελλάδα επί 15 ημέρες και ΘΑ παραγγείλουμε τα αναγκαία μέσα, πότε επειδή η Αστυνομία έπειτα από δυόμισι μήνες και αφού δεχτήκαμε αμαχητί εισβολή από την Κροατία δεν μπορεί να βρει έναν δολοφόνο.

Τώρα τελευταία ξαναπέσαμε απ’ τα σύννεφα επειδή στο τσακ γλίτωσαν 120.000 άνθρωποι τον θάνατο από το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

Να σας πω πότε στο μέλλον θα ξαναπέσουμε απ’ τα σύννεφα;

Όταν κάποιος από τους σταθμούς του μετρό, που θυμίζουν κανάλια της Βενετίας, καταρρεύσει και πλακώσει αθώους ανθρώπους.

Είναι γεγονός ότι οι διάφοροι αρμόδιοι υπουργοί ουδέποτε έχουν μπει στο μετρό, παρά μόνο όταν εγκαινιάζεται κανένας καινούργιος σταθμός, οπότε χαμογελώντας ηλιθίως κόβουν την κορδέλα.

Ας αφήσουν λίγο τα πολυτελή αυτοκίνητά τους και ας επιθεωρήσουν τους σταθμούς να δουν πόσοι απ’ αυτούς είναι σουρωτήρι απ’ την υγρασία και χρειάζεσαι αδιάβροχο και γαλότσες για να κυκλοφορήσεις.

Θα εκπλαγούν.

Όμως, καλύτερα να εκπλαγούν τώρα, παρά να πέσουν απ’ τα σύννεφα αργότερα…

 https://www.antinews.gr/44665/ellada/etoimoi-na-xanapesoyme-ap-ta-synnefa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .