Δευτέρα, Οκτωβρίου 16

Κρατερός Κατσούλης: «Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι αυτό το κομμάτι θα παραμείνει άθικτο»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά. Ο γνωστός ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και το πώς το διαχειρίστηκαν

σε σχέση με τα παιδιά τους.

Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών θα παραμείνει άθικτο

«Ως παιδί χωρισμένων γονιών ο ίδιος είχα μια δική μου εμπειρία για το πώς είναι αυτή η διαδικασία, πώς είναι αυτή η συνθήκη για ένα παιδί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κανένα παιδί στον κόσμο αυτό δεν του αρέσει η ιδέα να μην έχει και τους δύο γονείς μαζί. Αυτό είναι συνθήκη.

Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών θα παραμείνει άθικτο.

Και σε συνεννόηση μεταξύ μας οι ενήλικες και σε συνεννόηση με τα παιδιά, θα έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες», σημείωσε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Η μόνη δυσκολία είναι ότι τώρα ουσιαστικά είναι σαν να είμαστε δύο μονογονεϊκές οικογένειες. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί.

«Προτεραιότητά μου ήταν και είναι τα παιδιά»

Εάν υπάρχει μια δυσκολία, είναι στη διευθέτηση την πραγματική της καθημερινότητας. Επειδή για εμένα τα παιδιά μου είναι προτεραιότητά μου και ήταν ανέκαθεν, οι επιλογές πια και στο επίπεδο της δουλειάς έχουν να κάνουν με το πόσο και πότε θα βλέπω τα παιδιά.

Θέλω να βλέπω τα παιδιά μου κάθε μέρα. Αν όχι κάθε μέρα, παραπάνω από δύο μέρες να μην βρεθούμε, αποκλείεται. Οι ενήλικες πρέπει να αφήσουν τον εγωισμό τους για το καλό των παιδιών», υπογράμμισε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

 https://www.in.gr/2023/10/15/go-fun/fizz/krateros-katsoulis-apofasisame-tin-katerina-oti-ayto-kommati-tha-parameinei-athikto/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .