Τετάρτη, Οκτωβρίου 25

Ας βάλουμε ένα τέλος. Η ιστορία της λαθρομετανάστευσης έχει πια κουράσει τον κόσμο

Της Ελένης Παπαδοπούλου

Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γαλλία και Βρυξέλλες και υπό τη σκιά των γεγονότων στο Ισραήλ οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θορυβήθηκαν. Ξάφνου αντιλήφθηκαν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο όμορφα όσο τα φαντάζονταν όταν πίεσαν όλες τις χώρες να εγκαταστήσουν εκατομμύρια ισλαμιστών στα εδάφη τους,

όταν αποφάσισαν ότι θα νομιμοποιούν την παρανομία. Ισως να αντιλήφθηκαν ότι τελικά οι πολίτες δεν είναι ισλαμοφοβικοί, επειδή θέλουν τα κεφάλια τους στη θέση τους και όχι στο πάτωμα, δεν είναι φασίστες, επειδή δεν επιθυμούν να ζουν με τα προβλήματα που μεταφέρουν όλοι αυτοί οι πληθυσμοί που διασχίζουν παράνομα σύνορα.

Ωστόσο είναι κάπως αργοί στις αντιδράσεις τους. Πρέπει να σκοτωθούν πολλοί άνθρωποι για να προβληματιστεί η Φον Ντερ Λάιεν και για να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλο η Johansson. Δεν υπάρχει όμως χρόνος πλέον για περαιτέρω σκέψεις. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Οι ευρωπαϊκές πολιτικές που ευνόησαν τη λαθρομετανάστευση, την παραβίαση των συνόρων, τη νομιμοποίηση παράνομων, την τρομοκρατία είναι εκτός τόπου και χρόνου και πρέπει να αλλάξουν. Αυτά τα χαζοχαρούμενα περί ανοιχτών κέντρων κράτησης, περί μη φυλάκισης λαθρομεταναστών, περί διασώσεων εκατοντάδων καθημερινώς, περί μη απελάσεων, περί ίσων δικαιωμάτων με τους πολίτες, περί επιδομάτων, περί δωρεάν στέγης και άλλων παροχών πρέπει να τελειώσουν. Το συντομότερο δυνατόν. Γιατί λειτουργούν ως κράχτης.

Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα σωρό επιτήδειοι έγιναν πάμπλουτοι είτε διαμορφώνοντας δικά τους δίκτυα διακίνησης είτε φτιάχνοντας «φιλάνθρωπες» ΜΚΟ που με το αζημίωτο λειτουργούν κατά της κοινωνίας κάθε Κράτους. Αυτά τα δισεκατομμύρια ευρώ που διακινήθηκαν για πάνω από μία δεκαετία στην Ευρώπη «τύφλωσαν» προφανώς τους υπευθύνους και δεν έβλεπαν τι πραγματικά γινόταν τόσα χρόνια. Δεν έβλεπαν ότι φτιάχνονταν ισλαμικοί πυρήνες εντός της Ευρώπης έτοιμοι για όλα. Οτι τα Κράτη έχαναν εδάφη τους χωρίς πόλεμο. Οτι η ευρωπαϊκή κοινωνία διαλυόταν λόγω της άλωσης που είχε υποστεί από κουλτούρες τριτοκοσμικές και ασύμβατες με τον πολιτισμό μας και τις αξίες μας. Οτι η ευρωπαϊκή οικονομία βούλιαζε, γιατί έπρεπε να στηρίξει εκατομμύρια πληθυσμών που δεν προσέφεραν τίποτα στις χώρες που τους φιλοξενούσαν.

Η ιστορία της λαθρομετανάστευσης έχει πια κουράσει τον κόσμο. Οι ορολογίες που πολύ φορέθηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες περί σεβασμού στο διαφορετικό, αλληλεγγύης, ρατσισμού και ισλαμοφοβίας προκαλούν πλέον θυμηδία, όταν δεν προκαλούν οργή. Ηρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στη λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό.

*Διδάκτωρ Διδακτολογίας Γλωσσών και Πολιτισμών, Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

https://theflagreport.com/as-valoume-ena-telos-i-istoria-tis-lathrometanastefsis-echei-pia-kourasei-ton-kosmo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .