Τετάρτη, Οκτωβρίου 25

Κόψτε τα όλα…!!!

Έτσι, μας βλέπω σε λίγο να τριγυρνάμε με τις κοιλιές πρησμένες, όπως οι άνθρωποι επί Κατοχής.

Κόψτε τα όλα…!!!

Του Χρήστου Μπολώση

Κυρίες μου και κύριοι, η λύση ευρέθη.

Διαβάζω στη «δημοκρατία» ότι ομότιμος καθηγητής Καρδιολογίας, τώρα που ακρίβυνε το λάδι, προτείνει να το περιορίσουμε, διότι κάνει κακό και προκαλεί… διαβήτη, και γενικώς καλό είναι να το κόψουμε τελείως, είπε ο κ. ομότιμος, διότι ένα γραμμάριο λάδι έχει δέκα θερμίδες.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να κόψουμε το τυρί φέτα, τις ντομάτες, τα φασολάκια, τις μπάμιες, τις μελιτζάνες και όλα αυτά, διότι παχαίνουν και προκαλούν χοληστερίνη τύπου xzw (νέος τύπος, και μη ρωτάτε πολλά πράγματα).

Φυσικά, δεν μιλάω για ψάρια και για κρέας, διότι αυτά και μόνο να τα μυρίσεις αποκτάς χοληστερίνη, πίεση, καταρράκτη, ζάχαρο και ποδάγρα.

Και αν ανέβουν λίγο παραπάνω οι τιμές (ώρα τους είναι), ο κ. καθηγητής θα εισηγηθεί να τρώμε ψωμί σε μικρές δόσεις, διότι είναι γνωστό ότι αυτό προκαλεί χλαπάτσα.

Εντάξει, το καταλάβαμε ότι οι Άραβες ακριβαίνουν το πετρέλαιο μόνο για την Ελλάδα, πλημμύρισαν και οι πετρελαιοπηγές του θεσσαλικού κάμπου…

Έτσι, μας βλέπω σε λίγο να τριγυρνάμε με τις κοιλιές πρησμένες, όπως οι άνθρωποι επί Κατοχής.

Μήπως τώρα να βρούμε κανέναν καθηγητή Θερμοδυναμικής να μας πει να μην ανάβουμε θέρμανση τον χειμώνα, διότι υπάρχει κίνδυνος να εκραγούν οι καυστήρες; 

 https://www.antinews.gr/44804/kleidarotrupa/kopste-ta-ola/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .