Τετάρτη, Οκτωβρίου 18

«Κούγκι» πάει να κάνει τις ευρωεκλογές ο Μητσοτάκης!

 Φωτιά έχουν πάρει τα μολύβια στο επιτελείο του Μαξίμου, έπειτα από το Βατερλώ της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο φόβος ότι στις ευρωεκλογές το μήνυμα θα είναι ακόμα πιο ηχηρό, έχοντας κατά νου ότι και ο ΣυΡιζΑ θα έχει ισορροπήσει από το πρόσφατο

μπάχαλο λόγω της εσωκομματικής διαδικασίας, κάνει το Μαξίμου να ανησυχεί.

Αν όμως έχει αποδειχτεί κάτι τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι ότι το επιτελείο Μητσοτάκη, δεν κάθεται σαν την «πάπια» για να φάει το βόλι.

Το σχέδιο λοιπόν για την σαλαμοποίηση της επικρατείας στις ερχόμενες ευρωεκλογές, έχει μπει πάλι επί τάπητος και το επιτελείο του Μητσοτάκη προσπαθεί να βρει την λύση, ώστε όχι μόνο να αποφευχθεί τυχόν εκλογική τραγωδία, αλλά να εξασφαλίσει και την εκλογή όσο το δυνατόν περισσότερων γαλάζιων ευρωβουλευτών, ακόμα κι αν τα ποσοστά της Ν.Δ. είναι απογοητευτικά.

Φυσικά, ο πρώτος που θα αντιδράσει, εάν ο κατακερματισμός της επικρατείας δεν είναι της αρεσκείας του, είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Αυτό όμως είναι απλώς ένα προβληματάκι, εμπρός στο τεράστιο πρόβλημα, που ουσιαστικά ισοδυναμεί με το μαγείρεμα των ευρωεκλογών, ώστε ο Κυριάκος να εμφανιστεί πάλι θριαμβευτής…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .