Πέμπτη, Οκτωβρίου 12

Ράγισε καρδιές το σπαρακτικό γράμμα που βρέθηκε δίπλα σε εγκαταλελειμμένο σκύλο

σκύλος
Wisconsin Humane Society

Ένας σκύλος με το όνομα Baby Girl βρέθηκε εγκαταλελειμμένος στους δρόμους του Green Bay στο Ουισκόνσιν των  ΗΠΑ. Η σκυλίτσα ήταν δεμένη σε έναν πυροσβεστικό κρουνό με μια τσάντα που περιείχε τα υπάρχοντά της και ένα σπαρακτικό σημείωμα από τον ιδιοκτήτη της.

Η φιλοζωική οργάνωση Wisconsin Humane Society την έσωσε δίνοντάς της μία ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή. Το ζωάκι φαινόταν στεναχωρημένο και χαμένο, ενώ εντοπίστηκε και ένα γράμμα από το πρώην ιδιοκτήτη του που περιέγραφε την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αν και το ακριβές περιεχόμενο της επιστολής δεν αποκαλύφθηκε, έγινε γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης, που κινδυνεύει να μείνει άστεγος και δίνει μάχη με τον καρκίνο, είχε πάρει την αποκαρδιωτική απόφαση να εγκαταλείψει την Baby Girl γιατί ήταν απεγνωσμένoς. Οι διασώστες του ζώου αναγνώρισαν την αγάπη και τη φροντίδα που είχε δείξει ο ιδιοκτήτης ακόμη και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

σκύλος
Wisconsin Humane Society

«Βλέπουμε την αγάπη που της είχες από τον τρόπο που φύλαξες το λουρί της για να μην την χτυπήσει αυτοκίνητο. Βλέπουμε την αγάπη σου στον τρόπο που την έβαλες στη μέση μιας γειτονιάς όπου θα την έβρισκαν γρήγορα. Βλέπουμε την αγάπη που της έδειχνες, από το πόσο χαρούμενο και υγιές δείχνει το ζώο. Και βλέπουμε την αγάπη σου στο σημείωμα που άφησες, παρακαλώντας κάποιον να τη βοηθήσει όταν δεν μπορούσες πια», έγραφε η επιστολή της φιλοζωικής οργάνωσης που έσωσε την σκυλίτσα.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε αργότερα στο CNN τους λόγους πίσω από την δύσκολη απόφαση που πήρε. Παρότι έκανε πολλά τηλεφωνήματα για να βρεθεί ένα σπίτι για το 6χρονο σκυλάκι, βρήκε μόνο κλειστές πόρτες. Μετά τις συνεχείς απορρίψεις, δεν είχε άλλη επιλογή. Με δάκρυα στα μάτια, έδεσε την Baby Girl στον κρουνό και διασφάλισε ότι ήταν ασφαλής πριν φύγει από το σημείο.  «Ήταν το χειρότερο, ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Ήταν η ζωή μου όλη, αλλά ξέρω ότι θα βρίσκεται πλέον σε ένα καλύτερο μέρος», αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης.

σκύλος
Wisconsin Humane Society

Μετά τη διάσωσή της, η Baby Girl διαγνώστηκε με σακχαρώδη διαβήτη, μια κατάσταση που απαιτούσε καθημερινές ενέσεις ινσουλίνης, παρακολούθηση της γλυκόζης και αυστηρή δίαιτα. Η ιατρική περίθαλψη, η οποία θα μπορούσε να κοστίσει εκατοντάδες δολάρια το μήνα, θα ήταν ένα επιπλέον βάρος για τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ήδη αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και πρόβλημα στέγασης.

Η Baby Girl πλέον έχει αποκτήσει νέα οικογένεια, καθώς υιοθετήθηκε.

 https://www.enikos.gr/timeout/ragise-kardies-to-sparaktiko-gramma-pou-vrethike-dipla-se-egkataleleimmeno-skylo/2042441/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .