Σάββατο, Οκτωβρίου 14

ΚΤΙΡΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ! Επεισόδια στην πλατεία Βικτωρίας...

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα κοντά στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και...


Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα κοντά στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων επιχείρησε να ανακαταλάβει κτίριο επί της οδού Φυλής και Φερρών το οποίο τελούσε υπό κατάληψη και εκκενώθηκε στις 25 Αυγούστου μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Η φωτογραφία από την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου στις 25 Αυγούστου

Προσαγωγές
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και σημειώθηκαν επεισόδια περιμετρικά του κτιρίου. Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές ενώ υπάρχουν αναφορές για έναν τραυματία. Σύμφωνα με την Αστυνομία στο κτίριο δεν διαπιστώθηκε κάποια παραβίαση. Σημειώνεται ότι το κτίριο είχε σφραγιστεί μετά την εκκένωσή του.

 http://www.press-gr.com/2023/10/blog-post_797.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .