Πέμπτη, Νοεμβρίου 30

Ασυνόδευτο, ανήλικο κράτος--Σ’ αυτό το κράτος οι ιθαγενείς χρηματοδοτούν με την υπερφορολόγησή τους τον αφανισμό του ελληνικού έθνους

Η κούλειος «Ελλάδα 2.0» συνοψίζεται στην περίπτωση του Σύρου βιαστή που αφέθηκε να αλωνίζει από τους δικαστές, τη νομοθεσία και το υπουργείο «Προπό»

Παρατήρηση πρώτη για το συμβάν ή, ορθότερα, για τη σειρά συμβάντων που συζητείται τις τελευταίες ημέρες: αμέσως μόλις τσάκωσαν το ανώμαλο κάθαρμα που επετίθετο σε γυναίκες για να τις βιάσει, πόσταραν φωτογραφία του με θολωμένο το πρόσωπό του, μη τυχόν και παραβιαστεί η… ιδιωτικότητα του βίου του.

Δηλαδή, ο «νόμος» προστατεύει τον δράστη από τις συνέπειες των πράξεών του. Δεν προστατεύει τις γυναίκες που υπέστησαν επίθεση. Για να φανεί η μουτσούνα του και να μπορέσουν κι άλλες, ενδεχομένως, γυναίκες να τον καταγγείλουν χρειάζεται εισαγγελική εντολή.

Παρατήρηση δεύτερη: ήρθε στην Ελλάδα το 2016 ως ασυνόδευτο ανήλικο. Τον πήγανε σε δομή «φιλοξενίας», όπου έζησε δύο χρόνια. Αυτό συνεπάγεται παροχές εξόδοις του ελληνικού λαού. Του αναγνωρίστηκε η ιδιότητα του πρόσφυγα. Κι αυτό συνεπάγεται παροχές εξόδοις του ελληνικού λαού. Κι ύστερα πήρε άδεια παραμονής (με βάναυσο ρατσιστικό τρόπο, το κράτος δεν του έδωσε δυο τρεις Ελληνίδες για να ικανοποιεί τις ορέξεις του) και ταξιδιωτικά έγγραφα.

Δηλαδή, αυτό το ασυνόδευτο ανήλικο, από τη στιγμή που μπούκαρε στο ξέφραγο αμπέλι των Βαλκανίων, λάμβανε και λάμβανε και λάμβανε. Μας βρήκε μπόσικους, και το σεξ που δεν λάμβανε σκέφτηκε να το πάρει διά της βίας από μόνος του. Κι έκανε και τέτοια και οι δικαστές τον άφησαν να αλωνίζει, οι βουλευτές νομοθετούν νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τέτοιων και πρόσωπα-κλειδιά στην ΕΛ.ΑΣ. ουδέποτε ασχολήθηκαν σοβαρά με την περίπτωσή του. Και το κορόιδο ο φορολογούμενος πολίτης συνέχιζε και συνεχίζει να πληρώνει, θέλοντας και μη, για να οικοδομούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί συνεργάτες του την εκσυγχρονισμένη «Ελλάδα 2.0».

Σ’ αυτό το κράτος οι ιθαγενείς χρηματοδοτούν με την υπερφορολόγησή τους τον αφανισμό του ελληνικού έθνους – κι αυτή η επένδυση αποδίδει. Και οι γεννήσεις έχουν μειωθεί δραματικά και λόγω Μνημονίων εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες μετανάστευσαν στο εξωτερικό για να βρουν μεροκάματο και ο εποικισμός από αφροασιατικούς πληθυσμούς συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .