Κυριακή, Νοεμβρίου 5

iStorm: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Apple Premium Partner Store στην Ελλάδα

Θα συγκαταλέγεται στα μόλις 10 καταστήματα της κατηγορίας του σε όλη την Ευρώπη, γεγονός που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης της Apple

Το πρώτο κατάστημα Apple Premium Partner Store της iStorm ανοίγει αύριο (4.11.2023) για το κοινό στην Ελλάδα, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, με την πραγματοποίηση εκδήλωσης εγκαινίων (στη 1 το μεσημέρι).

Θα συγκαταλέγεται στα μόνο δέκα σε αριθμό καταστήματα της κατηγορίας του σε όλη

την Ευρώπη, γεγονός που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης της Apple στις προοπτικές της iStorm στην Ελλάδα, στην τήρηση των προδιαγραφών που θέτει, και γενικότερα στις προοπτικές της εταιρείας και της αγοράς.

Με τον τρόπο αυτόν, η iStorm γίνεται ο μοναδικός Apple Premium Partner στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με την Apple.

Όπως επισήμανε ο Απόστολος Γεωργαντζής, διευθύνων σύμβουλος της Quest Συμμετοχών, στόχος είναι όλα τα καταστήματα iStorm να μετεξελιχθούν σε Apple Premium Partner Store, δίνοντας την ευκαιρία για μια αναβαθμισμένη εμπειρία στο καταναλωτικό κοινό με το οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει.

Ο γενικός διευθυντής της iStorm, Κώστας Παπαγιάννης, επισήμανε ότι επεκτείνεται περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων iStorm στην Ελλάδα και στην Κύπρο με στόχο τα 20 καταστήματα σε βάθος τριετίας, από 15 που είναι σήμερα (11 στην Ελλάδα και 4 στην Κύπρο).

Στις 18 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη δίνεται στο κοινό το Apple Premium Partner Store, μετά από πλήρη ανακαίνισή του, ώστε να τηρεί τις προδιαγραφές και επέκτασή του σε τετραγωνικά. H επένδυση για κάθε νέο κατάστημα Apple Premium Partner Store κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ.

Η Ναταλία Ρέβελα, διευθύντρια Marketing iStorm, αναφέρθηκε στην αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία που θα προσφέρουν τα Apple Premium Partner Store (iStorm), επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά θα έχουν τις υψηλότερες δυνατές πιστοποιήσεις που δίνει η Apple σε διεθνές επίπεδο.

Ειδικότερα, όπως επισημάνθηκε οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία εξατομικευμένης και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, ενώ θα βρουν πλήρη γκάμα Apple προϊόντων, σε συνδυασμό με ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ. Εξειδικευμένα σεμινάρια, για αρχάριους έως προχωρημένους, θα εισάγουν τους καταναλωτές στο οικοσύστημα της Apple.

Ως Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Authorised Service Provider) θα παρέχει επίσης τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple. Το 15ο κατάστημα iStorm και πρώτο Apple Premium Partner Store, αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά. H εταιρεία iStorm ανήκει στον Όμιλο Quest.

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/istorm-anigi-to-proto-katastima-apple-premium-partner-store-stin-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .