Κυριακή, Νοεμβρίου 5

Έτοιμος να δώσει τα πάντα ο Κυριάκος για να διαφυλάξει την ειρήνη


Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Λίγοι είναι οι άνθρωποι που έχουν αντιληφθεί το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα. Ένα όραμα που στο παρελθόν το είχαν μόνο πολιτική ογκόλιθοι όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Συνοψίζεται στην περιβόητη φράση: «Καλύτερα να δώσουμε μερικά στρέμματα γης, από το να κοιμόμαστε μονίμως με το ένα μάτι ανοιχτό»

Η ιστορία άλλωστε θα καταγράψει ότι μόνο επί απριλιανής και μνημονιακής επαναστάσεως η σχέση με την Τουρκία ήταν ανέφελη (η γενοκτονία του κυπριακού ελληνισμού μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία «παράπλευρη απώλεια», όπως άλλωστε και η εθνοκάθαρση των Ελλήνων λόγω μνημονίου με την οποία ουδείς ασχολήθηκε).

Είμαι από τους λίγους που έχουν αντιληφθεί το μεγαλείο της σκέψης του Κυριάκου στα ελληνοτουρκικά. Όταν ο πρωθυπουργός μας δηλώνει ξεκάθαρα ότι με την Τουρκία προτίθεται να διαπραγματευτεί τις «θαλάσσιες ζώνες», σας είχα ενημερώσει έγκαιρα, ότι συμπεριλαμβάνει και την αιγιαλίτιδα ζώνη, δηλαδή τα χωρικά μας ύδατα, δηλαδή τον σκληρό πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας.

Κάποια ζώα, δε με πιστεύανε, όπως θα έλεγε χαρακτηριστικά και ο Τιτάνας Βασίλης Λεβέντης.

Ακόμα και ορισμένοι φοβικοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, προσπαθούσαν να αλλοιώσουν την ξεκάθαρη δήλωση για τις θαλάσσιες ζώνες, λέγοντας ότι «δεν εννοεί ακριβώς αυτό που λέει», δεν μιλά για «θαλάσσιες ζώνες γενικώς», έκανε σαρδάμ και άλλα γραφικά.

Ο Κυριάκος όμως ούτε σαρδάμ κάνει, ούτε λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που εννοεί. Στον όρο «θαλάσσιες ζώνες», συμπεριλαμβάνεται και η αιγιαλίτιδα ζώνη. Τι να κάνουμε, δεν είναι κάποιος όρος που τον ανακάλυψε ο Μπρατάκος ή ο Ρωμανός, είναι διεθνώς καθιερωμένη ορολογία.

Έπρεπε λοιπόν να έρθει η εφημερίδα που πρόσκειται στον Αντώνη Σαμαρά για να επιβεβαιώσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπραγματεύεται με την Τουρκία, την Αιγιαλίτιδα Ζώνη της Ελλάδας. Καθαρά και ντόμπρα.

Η εφημερίδα που πρόσκειται στον Σαμαρά, αποκαλύπτει ότι ο Μητσοτάκης διαπραγματεύεται και την αιγιαλίτιδα ζώνη της Ελλάδας με τον Ερντογάν!

Θα αναρωτηθείτε και δίκαιος, πως γίνεται η εφημερίδα που εκπροσωπεί τον μέχρι πρότινος «τουρκοφάγο» Αντώνη Σαμαρά να κάνει μία τέτοια αποκάλυψη;

Και γι’ αυτό υπάρχει απάντηση.

Ο Σαμαράς είναι βέβαιος ότι ο Κυριάκος μας θα τον κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει λοιπόν να προετοιμάσει το κλίμα και να εξαφανίσει το πρόσφατο παρελθόν του, το παρελθόν του τουρκοφάγου και του πολέμιου του γάμου ομοφυλοφίλων. Τέρμα λοιπόν οι τζάμπα μαγκιές με τον «γονέα ένα και γονέα δύο».

Αυτός είναι και βασικός όρος της συμφωνίας των δύο ανδρών.

Έτσι, μετά τα διθυραμβικά άρθρα για τον Κυριάκο που διαπραγματεύεται την εθνική μας κυριαρχία με τους Τούρκους, δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν δούμε τον Αντώνη Σαμαρά κουμπάρο του Αλέξη Πατέλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .