Τρίτη, Δεκεμβρίου 12

Επεισόδια στου Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του 31χρονου αστυνομικού!

Οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή


Στον αναγκαστικό ακρωτηριασμό του λαβωμένου ποδιού του 31χρονου υπαρχιφύλακα των ΜΑΤ που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, προχώρησαν σήμερα οι γιατροί, προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο αστυνομικός εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του στο Γενικoύ Κρατικού Νίκαιας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη, καθώς η κατάσταση της υγείας του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, με τους γιατρούς να τον διατηρούν σε φαρμακευτική καταστολή. Σε λίγη ώρα αναμένεται και η σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο.

Νωρίτερα σήμερα ο 31χρονος επί 10 ολόκληρα λεπτά έχανε συνεχώς αίμα, με αποτέλεσμα να υποστεί υποξαιμία στον εγκέφαλο, η οποία οδηγεί στην καταστροφή εγκεφαλικών κυττάρων και ζωτικών οργάνων. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η φονική φωτοβολίδα έσκασε μέσα στο πόδι του και καιγόταν συνεχώς επί 5 λεπτά, γιατί περιέχει φώσφορο.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:


^

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .