Τρίτη, Δεκεμβρίου 12

ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ;;

 

Είσαι νορμάλ; Είσαι ντεμοντέ και αφύσικος. Τώρα πια γονέας ένα, γονέας δύο είναι το φυσιολογικό, διαφορετικά είσαι εκτός εποχής! Αγαπάς την Πατρίδα σου; Είσαι φασίστας και ρατσιστής! Είναι οι καινούργοι νόμοι της Παγκοσμιοποίησης και της Αριστεράς. Ωρύονται οι Συριζαίοι, η Ελλάδα φταίει για το ναυάγιο της Πύλου, μας εκθέτουν παγκοσμίως χωρίς καμιά επιφύλαξη. Η Ελλάδα φόρτωσε 700 ανθρώπους πάνω σε ένα σαπιοκάραβο;

Η Ελλάδα φταίει για ότι συμβαίνει σε κάθε λαθροεισβολέα που αν κάτι πάθει από τους  Τούρκους διακινητές τα ρίχνουν όλα στους Έλληνες. Όπως δημιούργημα φαντασίας η νεκρή Μαρία στον Έβρο. Δεν άκουσα να ζητήσουν συγνώμη για το ψεύτικο σενάριο που διασκεύασαν οι Συριζαίοι.  Φωνάζουν οι Συριζαίοι --ανοίχτε τα σύνορα, γκρεμίστε το φράγμα για να μπορεί ο κάθε "ληστής , δολοφόνος," να μπουκάρει στα σπίτια σας!

-Μουζάλας: Εγώ δεν θα ήθελα να υπάρχουν φράκτες.- Όταν πέσει ο φράχτης θα έπαιρνα τόση χαρά σαν να έπεφτε το τείχος του Βερολίνου». Ελεύθερα σύνορα να έρχονται να βιάζουν --όπως την Μυρτώ που βίασε και  άφησε ανάπηρη Πακιστανός. Όπως την Πολωνέζα Αναστάζια  στη Κω που τη σκότωσε Μπαγκλαντεσιανός, όπως και τόσα άλλα εγκλήματα που έχουν διαπράξει παράνομοι μετανάστες. Έχουν κατακλέψει και ρημάξει όλα τα σπίτια των Ελλήνων, έχουν σκοτώσει ηλικιωμένους για λίγα χρήματα. Έχουν κλέψει αυτοκίνητα που για κάποιους ήταν η μόνη περιουσία που είχαν. Ενώ οι πολιτικοί που  περιθάλπουν όλους αυτούς τους εισβολείς που τους σπιτώνουν, τους παρέχουν φαγητό και πολλά επιδόματα, ο καθένας πολιτικός έχει 2-3 αστυνομικούς να τον προστατεύει και ότι λένε μιλάνε εκ του ασφαλούς όλοι αυτοί οι κύριοι.

 Και εμείς  λέμε στους πολιτικούς, -ανοίξτε πόρτες και παράθυρα των σπιτιών σας όλοι οι Συριζαίοι, να μη τις κλείνετε ποτέ, και χωρίς καμιά φύλαξη από αστυνομικό, τότε μόνο θα μπορείτε να φωνάζετε αφήστε τα σύνορα της Ελλάδας ανοιχτά. Αυτά και κάτι άλλο. Οι Έλληνες αγαπάμε την Πατρίδα μας και θέλουμε να υπάρχουν Έθνη και όχι κατσαπλιάδες. Η Ελλάδα δεν έχει θέσεις εργασίας δεν χρειάζεται εργατικά χέρια, οπότε αυτοί που έρχονται κλέβουν, εγκληματούν και ουδείς προστατεύει τους Έλληνες πολίτες, Σ' αυτές τις φτωχές χώρες η Ευρώπη να δώσει κονδύλια, οικονομική βοήθεια για τους μη έχοντες, να μπορούν να ζουν στις πατρίδες τους. Και οι παγκοσμιοποιητές να αφήσουν την σαλαμοποίηση το ανακάτεμα Εθνών. Όσο για τον υπερ. πληθυσμό της γης που τρομάζει τους παγκοσμιοποιητές , ο πληθυσμός αυξάνεται από Μουσουλμανικές χώρες, να κάνουν νόμους οι χώρες αυτές που να απαγορεύουν γεννήσεις άνω δύο τέκνων για να λυθεί το πρόβλημα και όχι να αμολούν μικρόβια- τύπου COVID και θανατηφόρα εμβόλια για να μειώσουν τον πληθυσμό.

Φαντομάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .