Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15

Aνήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια άνδρα που έκανε τζόκινγκ στου Ζωγράφου – Τους ήταν παντελώς άγνωστος!

Κυκλοφορούν ελεύθεροι όπως και άλλοι στυγνοί και αδίστακτοι κακοποιοί

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μάς καθησυχάζει για τα μέτρα αστυνόμευσης και ασφάλειας των πολιτών, εντούτοις η βία και η παραβατικότητα καλά κρατεί. Εγκληματίες, μάλιστα, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς επιτίθενται και ξυλοκοπούν

αδιακρίτως ακόμη και αγνώστους. Ωστόσο, κυκλοφορούν ελεύθεροι, βρίσκονται ανάμεσά μας!

Ένα εξοργιστικό και συγχρόνως εξόχως ανησυχητικό περιστατικό βίας σημειώθηκε στην συνοικία του Ζωγράφου: ένας άνδρας έκανε αμέριμνος τζόγκινγκ στην οδό Ούλοφ Πάλμε, όταν τρεις νεαροί άνδρες τον πλησιάζουν, τον ρίχνουν στο κράσπεδο, και αρχίζουν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλωτσούν ανηλεώς. Όπως έγινε γνωστό, το θύμα δεν γνώριζε καν τους δράστες.

Η πρωτοφανής αγριότητα των τριών κουκουλοφόρων κατεγράφη σε κάμερες ασφαλείας. Πρόκειται για ξεκάθαρη απόπειρα δολοφονίας, οι άνδρες τον χτυπούν στο κεφάλι και φαίνεται ότι δεν μπορεί να αμυνθεί. Και όμως κυκλοφορούν ελεύθεροι, όπως και άλλοι στυγνοί και αδίστακτοι κακοποιοί!

Ας μας απαντήσουν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πόσο, τελικά, ασφαλείς είμαστε; Ή καλύτερα, πόσο κινδυνεύουμε;

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .