Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15

ΑΝΕΓΚΥΡΟΣ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΙΝΕ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΙΑ

 

Η διαλλακτική στάση του προέδρου της Τουρκίας κατά την επίσκεψή του στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στην Αθήνα αιφνιδίασε πολλούς καθώς (σε επίπεδο ρητορικής) απέκλινε σαφώς από την συνήθη των τελευταίων δεκαετιών.

Σύμφωνα με τους κοριούς μου στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας αυτό οφείλεται στις συμβουλές που έδωσε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η σύζυγός του Εμινέ, που του είπε:

Όταν έχεις πληθυσμό σε μια επικράτεια σημαίνει ότι σου ανήκει το ανάλογο κομμάτι της (κι αυτός είν’ ο λόγος που γίνονται όλες οι εθνοκαθάρσεις).

Πλέον όλοι οι λαοί (ακόμα κι από τα πέρατα) του κόσμου έχουν μόνιμα εγκατεστημένο πληθυσμό στο Ελλαδιστάν (και μάλιστα νομιμοποιημένο με τη βούλα διαδοχικών εκλεγμένων κυβερνήσεων).

Όλοι οι λαοί εκτός από μας τους Τούρκους, που μάλιστα είμαστε δίπλα τους!

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επειδή τόσες δεκαετίες οι Τούρκοι εκφράζουν ανοιχτά τις διεκδικήσεις προς την ελληνική επικράτεια κι έτσι οι Έλληνες είναι κλειστοί απέναντί τους… και μόνο!

Αν φτιάξουμε τις σχέσεις μας θ’ ανοίξουν οι πύλες και για μας!

Δεδομένου ότι είμαστε 85 εκατομμύρια κι αυτοί 10,5 (εκ των οποίων 0,5 με 1 είναι ήδη μη Έλληνες και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό από λαούς φιλικούς προς εμάς) αν εγκατασταθεί έστω κι ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού της Τουρκίας στο Ελλαδιστάν γίναμε η πλειοψηφία!

Πρέπει λοιπόν ν’ αποκτήσουμε το δίκαιο μερτικό του Ελλαδιστάν που μας αναλογεί… δηλαδή το μεγαλύτερο!

Η συγκυρία είναι εξαιρετικά ευνοϊκή!

Οι ακατανόμαστοι που ελέγχουν τα ΜεΜΜΕ του Ελλαδιστάν τους κάνουν χρόνια πλύση εγκέφαλου ότι οι εισαγόμενοι πληθυσμοί  είναι ευλογία επειδή αναπτύσσεται η οικονομία, που χρειάζεται επενδύσεις, εργαζόμενους κτλ.

Καθώς έχουν βάλει τους Έλληνες σε μία χρηματοοικονομική λογική μεγάλο ποσοστό πλέον δεν το ενδιαφέρει όχι μόνο μια υγιής κοινωνία, αλλά ούτε μια υγιής οικονομία.

Έχουν φτάσει να θεωρούν τους άρρωστους της κοινωνίας τους άριστους κι έτσι η χώρα αποτελεί πλέον το ώριμο φρούτο.

Όπως έλεγαν κι οι πρόγονοί μας ‘τὸ κακὸν δοκεῖν ποτ᾽ἐσθλὸν τῷδ᾽ ἔμμεν' ὅτῳ φρένας Αλλάχ ἄγει πρὸς ἄταν’ τουτέστιν ‘Μωραίνει Αλλάχ ους βούλεται απολέσει’!

Έτσι λοιπόν μέσω της μετακίνησης τουρκικού πληθυσμού θα τους μεγεθυνθούμε τα αεριτζίδικα χρηματοοικονομικά μεγέθη και θα μας ξεπουλάνε στέρεα επικράτεια.

Κοινώς καζάν-καζάν σημαίνει ότι κερδίζουμε και οι δύο καθώς ‘παίρνετε παροδικά την φούσκα παίρνουμε μόνιμα τη χώρα’.

Γι' αυτό χτίσε γέφυρες και λεωφόρους να μπορούμε να πηγαίνουμε μαζικά!

Ξεκινά με τη βίζα για διευκόλυνση μετακίνησης Τούρκων στην Ελλάδα…

… κι όταν εγκατασταθούμε εκεί για τα καλά κάνουμε και μια εθνοκάθαρση…

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ επειδή φιλοσοφώτερον καὶ σπουδαιότερον ποίησις ἱστορίας  λόγον δημοσιογραφίας)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .