Κυριακή, Δεκεμβρίου 24

«Ο Γιατρός»: Επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στον ALPHA - Πότε αναμένονται τα νέα επεισόδια

Ανατροπή με τη σειρά του ALPHA «Ο Γιατρός» - Θα επιστρέψει με νέα επεισόδια


Το βράδυ της Δευτέρας (18/12) προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Γιατρός». Η δραματική σειρά του ALPHA έχει καταφέρει να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό και να πηγαίνει αρκετά καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι, το κανάλι φαίνεται να πήρε την απόφαση να επαναφέρει τη σειρά για έναν ακόμα κύκλο επεισοδίων.

Οι εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου ήταν καταιγιστικές και η σειρά κατάφερε για ακόμα μία φορά να βρεθεί στην κορυφή των trends της πλατφόρμας X (πρώην Twitter). Οι τηλεθεατές συγκινήθηκαν από την εξέλιξη της ιστορίας και τους χαρακτήρες και δεν μπορούσαν να τους «αποχαιρετήσουν» οριστικά.

Όπως όλα δείχνουν όμως, οι τηλεθεατές δε θα «αποχωριστούν» τη σειρά «Ο Γιατρός» για πολύ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σειρά αναμένεται να συνεχιστεί και θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τον β’ κύκλο της.

Πρόκειται για μεγάλη ανατροπή όσον αφορά την εξέλιξη της σειράς, αφού μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμενόταν να μην συνεχίσει για δεύτερη σεζόν. Ένα από τα στοιχεία που έδωσε ελπίδες στους τηλεθεατές πως η σειρά θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν ήταν και το trailer για το τελευταίο επεισόδιο. Σε αυτό αναφέρεται πως το επεισόδιο είναι το φινάλε του α’ κύκλου.

Τώρα, για το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια, αυτό μάλλον θα συμβεί στην αρχή της νέας τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή τον επόμενο Σεπτέμβρη. Να υπενθυμίσουμε πως τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν είχαν ολοκληρωθεί πριν από το καλοκαίρι και οι ηθοποιοί δεν μπορούν να μπουν ακόμα σε νέα γυρίσματα, αφού οι περισσότεροι βρίσκονται ήδη σε άλλες τηλεοπτικές δουλειές.

Να πούμε, επίσης, πως αν είναι το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει και να είναι τόσο προσεγμένο όσο ο πρώτος κύκλος, ας περιμένουμε μέχρι τότε!

 https://www.neolaia.gr/2023/12/20/o-giatros-epistrefei-me-deuteri-sezon-ston-alpha-pote-nea-epeisodia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .