Κυριακή, Δεκεμβρίου 24

Μάγεψαν το κοινό της Κύπρου οι TRES VOX

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

TRES VOX
: Οι τρεις νέοι Έλληνες βαρύτονοι για πρώτη φορά στην Κύπρο!

Στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρου Πάφου στις 18 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Η βραδιά ήταν γεμάτη μαγεία και μουσική, καθώς οι τρείς καλλιτέχνες, ο Ευάγγελος Αραμπατζής, ο Ιωάννης Λαζόπουλος & ο Αλέξανδρος Λαζόπουλος παρουσίασαν μια μοναδική συναυλία με άριες, Ελληνικά, ξένα και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Οι Tres Vox κατάφεραν να ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους σε όνειρα και συναισθήματα τα οποία θα μείνουν αξέχαστα στην μνήμη και τις καρδιές όλων των θεατών. Οι φωνητικές τους ικανότητες, σε συνδυασμό με το εκλεκτό ρεπερτόριο τους, υποσχέθηκαν να καταπλήξουν και να αφήσουν αξέχαστες εντυπώσεις.

Η βραδιά περιλάμβανε τραγούδια όπως Adeste fideles, Con te partiro, O sole mio, Mamma son tanto felice, O Holy Night κ.α. Στο πιάνο συνόδευσε ο Κυριάκος Κυριάκου.


Φωτογραφικό Υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .