Δευτέρα, Δεκεμβρίου 4

Έντρομες κοιτούσαν οι πάπιες του Εθνικού Κήπου τον Σημίτη

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !Το "ευχαριστώ" της ντροπής

Που απηύθυνε ο Σημίτης στους Αμερικάνους, στις 31 Γενάρη 1996, από το βήμα της Βουλής, λίγες ώρες μετά τη συντριβή του ελληνικού ελικοπτέρου στη θάλασσα των Ιμίων...
Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Εν όψει της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης τοποθετήθηκε ως προς το θέμα επίλυσης των Ελληνοτουρκικών, χωρίς βέβαια να χάσει την ευκαιρία να προτείνει εκατόμβη παραχωρήσεων για τον «εξευμενισμό του τουρκικού θηρίου».

Με ορμητήριο την παρουσίαση του βιβλίου «Ελλάδα: Ορίζοντας 2030» του καθηγητή Παναγιώτη Κ. Ιωακειμίδη (ποίου άλλου!), ο κύριος Σημίτης πρότεινε στρατηγική υποχωρήσεων που θυμίζει αυτή που υιοθετούσε και κατά την διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας.

Μία μέρα αργότερα, ο κύριος Σημίτης εθεάθη στον Εθνικό Κήπο να χαζεύει τις πάπιες της λίμνης. Μαρτυρίες μάλιστα θέλουν τις πάπιες να κοιτούν έντρομες τον πρώην πρωθυπουργό, φοβούμενες μάλλον ότι η λίμνη τους μπορεί να έχει την τύχη των Ιμίων…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .