Τρίτη, Δεκεμβρίου 19

Από τύχη ζούμε με τα σαπάκια! Λεωφορείο του ΟΑΣΘ κινείται με ανοιχτές τις πόρτες (Βίντεο)

Δε περισσεύουν λεφτά από τους κλέφτες πολιτικούς, τσεπώνουν 9.000 ευρώ κάθε μήνα και δίνουν 400 ευρώ σύνταξη σε Έλληνες με ένσημα, ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ !

oasth

Το βίντεο με το λεωφορείο του ΟΑΣΘ να επιταχύνει με ανοιχτές τις πόρτες, επαναφέρει στο προσκήνιο το πρόβλημα της παλαιότητας και της κακής συντήρησης των λεωφορείων της χώρας. Οι εικόνες αυτή τη φορά έρχονται από τη Θεσσαλονίκη και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ευτυχώς μέσα στο όχημα δεν υπήρχε συνωστισμός και δεν κινδύνεψε κανείς. Οι επιβάτες κάθονταν στις θέσεις τους και ο οδηγός κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, πάτησε το γκάζι λίγο παραπάνω.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνδικαλιστές του ΟΑΣΘ πραγματοποιούν διαμαρτυρίες και επισημαίνουν μια σειρά από κινδύνους. Τα λεωφορεία που κινούνται στους δρόμους της πόλης, έχουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και ζημιές, πολλές από τις οποίες δεν έχουν επισκευαστεί.

Το βίντεο από τη Θεσσαλονίκη ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο στο TikTok. Mε αρκετούς από τους χρήστες να σχολιάζουν με χιούμορ, ένα κατά τ’ άλλα επικίνδυνο συμβάν.

«Τι εννοούν όταν λένε ότι τα λεωφορεία στην Ελλάδα έχουν εξαερισμό, είναι το καινούργιο σύστημα, μπαίνεις ενώ κινείται, το τεστάρουν για το καλοκαίρι» ήταν ένα από τα σχόλια των χρηστών για τα όσα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .