Σάββατο, Δεκεμβρίου 23

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ! ΓΕΥΜΑ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ" Μητσοτάκη και (ανιψιού) Δημητριάδη...

Στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ανιψιός του και πρώην διευθυντής του πρω...

Στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ανιψιός του και πρώην διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, με την οικογένειά του, όπου και γευμάτισαν όλοι μαζί.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του iefimerida, o Γρηγόρης Δημητριάδης συνοδεύεται από τη σύζυγό του και τον γιό του, στον οποίο ο πρωθυπουργός έχει αδυναμία. Ο πρωθυπουργός είναι καθισμένος απέναντι στον Γρηγόρη Δημητριάδη και δίπλα στην σύζυγό του. Σημειώνεται ότι ενώ ο Γρ. Δημητριάδης συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Θεανώ, και τον γιο τους, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι απουσιάζει.

Το ότι οι δυο τους συνέφαγαν δημόσια σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας θεωρείται ένα γεγονός με ξεκάθαρο συμβολισμό που στέλνει μήνυμα προς διάφορες κατευθύνσεις...

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης είχε οδηγηθεί σε παραίτηση τον Αύγουστο του 2022 μετά τις αποκαλύψεις αναφορικά με την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη και τις καταγγελίες για παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .