Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14

Πληρωμές δώρων και συντάξεων πριν τα Χριστούγεννα

πληρωμές-επιδομάτων-δώρων-και-συντάξ-1203007

Πληρωμές επιδομάτων, δώρων και συντάξεων πριν τα Χριστούγεννα

Μπαράζ πληρωμών αναμένεται να σημειωθεί τις επόμενες μέρες, καθώς πλησιάζει η γιορτή των Χριστουγέννων.

Οι πρώτοι που θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους είναι οι δικαιούχοι του Youth Pass, το οποίο αναμένεται να πληρωθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Συνεπώς, 130.000 δικαιούχοι θα λάβουν το βοήθημα 150 ευρώ. Η νέα πληρωμή του Youth pass θα γίνει την Πέμπτη 21/12 για όσους υπέβαλλαν αίτηση από 6 έως 12/12.

Οι επόμενοι που θα λάβουν χρήματα είναι οι συνταξιούχοι που δικαιούνται το επίδομα των 150 ευρώ. Προϋπόθεση είναι η κύρια σύνταξη που λαμβάνουν να φτάνει έως τα 700 ευρώ και η προσωπική διαφορά έως 10 ευρώ.

Στις 19 Δεκεμβρίου, καταβάλλονται οι συντάξεις μη μισθωτών (με αύξηση 3%) σε ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ενώ την Τέταρτη 20/12 καταβάλλεται το επίδομα προσωπικής διαφοράς σε 730.000 συνταξιούχους.

Στις 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να δοθεί σε 750.000 συνταξιούχους με προσωπική διαφορά πάνω από 10 ευρώ και σύνταξη το πολύ έως 1.600 ευρώ τον μήνα το επίδομα προσωπικής διαφοράς ύψους 100, 150 και 200 ευρώ.

Από 20 έως 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2024, ενώ για 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους χωρίς ή με ελάχιστη προσωπική διαφορά οι συντάξεις θα είναι αυξημένες κατά 3%. Μέχρι την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου θα κατατεθεί στους λογαριασμούς των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα το Δώρο Χριστουγέννων.

Το «επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης» θα λάβουν έως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου χαμηλοσυνταξιούχοι, δικαιούχοι επιδόματος τέκνων και ΑμεΑ και θα καταβληθεί με την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ και των συντάξεων του ΕΦΚΑ, λίγο πριν τις γιορτές.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου πληρώνονται επίσης τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, καθώς και η έκτακτη  ενίσχυση σε σε οικογένειες με παιδιά, σε ΑΜΕΑ, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το επίδομα θέρμανσης.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .