Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20

«Ξενόφερτη πρόοδος» ο γάμος ομοφύλων για τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών – «Ναι ρε, είμαστε συντηρητικοί, τι θέλεις;»

 «Αυτήν την οικογένεια στηρίζουμε»

«Ξενόφερτη πρόοδος» ο γάμος ομοφύλων για τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών – «Ναι ρε, είμαστε συντηρητικοί, τι θέλεις;»

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών τοποθετήθηκε για τους γάμους ομοφύλων ζευγαριών και τους χαρακτήρισε «ξενόφερτη πρόοδος», ξεκαθαρίζοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το ποίμνιο του «είναι συντηρητικοί».

«Αυτήν την οικογένεια στηρίζουμε κι αν κάποιος μας θεωρεί συντηρητικούς, ε ναι, τέτοια συντήρηση τη θέλουμε. Ναι, είμαστε

συντηρητικοί ρε, τι θέλεις;», είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ωδείου της Μητρόπολης «Γερμανός ο Μελωδός».

Επίσης, τόνισε πως «είμαστε συντηρητικοί. Να χαίρεσαι την πρόοδό σου. Να χαίρεσαι το σκοτάδι της προόδου σου. Είμαστε συντηρητικοί και θα μείνουμε συντηρητικοί. Ναι θέλουμε να είμαστε συντηρητικοί. Σ’ αρέσει; Κι άμα σ’ αρέσει κι άμα σου κάνει».

«Εμείς θα είμαστε συντηρητικοί και θα στηρίζουμε αυτήν την οικογένεια, αγαπώντας κάθε άνθρωπο, χωρίς εξαιρέσεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/10349501/xenoferti-proodos-o-gamos-omofylon-gia-ton-mitropoliti-fthiotidos-symeon-nai-re-eimaste-syntiritikoi-ti-theleis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .