Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

Φαίνεται ότι κάποια στελέχη της Ν.Δ., είναι τόσο κακομαθημένα, που νομίζουν ότι ο Κυριάκος τους χρωστάει.Ο Κυριάκος όμως, δεν χρωστάει σε κανέναν που μιλάει ελληνικά. Ας το συνειδητοποιήσουν πλέον άπαντες.

Απαράδεκτη η συμπεριφορά «παλαιμάχων» ευρωβουλευτών στον Κυριάκο

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Φαίνεται ότι κάποια στελέχη της Ν.Δ., είναι τόσο κακομαθημένα, που νομίζουν ότι ο Κυριάκος τους χρωστάει.

Ο Κυριάκος όμως, δεν χρωστάει σε κανέναν που μιλάει ελληνικά. Ας το συνειδητοποιήσουν πλέον άπαντες.

Η ανταρσία που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες από γαλάζιους «παλαίμαχους» της ευρωβουλής, είναι δείγμα αχαριστίας. Στόχος τους φυσικά είναι να αποτρέψουν τον Κυριάκο από το να θέσει το όριο της τρίτης θητείας στην ευρωβουλή. Πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος έχει διατελέσει ευρωβουλευτή σε δύο περιόδους, δεν θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Ελλήνων για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Δεν φτάνει που ο κυβερνήτης μας εισάγει μέχρι και την επιστολική ψήφο για να αναπληρώσει τις εκλογικές απώλειες, δεν φτάνει που τεμάχισε την αξιωματική αντιπολίτευση και παίζει μπάλα μόνος του, τι άλλο θέλουν πια να τους κάνει; Να καταργήσει τις εκλογές και να διορίζει απευθείας τους βουλευτές της αρεσκείας του;

Η τελευταία πληροφορία μου πάντως από «σιδηρά κυρία» της παράταξης δείχνει ότι η αφόρητη πίεση που ασκείται στον πρωθυπουργό μας, ενδέχεται να τον οδηγήσει σε ακύρωση της απόφασης του για την επιβολή ορίου δύο θητειών στην Ευρωβουλή.

Μην ψάχνουν και για δουλειά οι άνθρωποι στο κατακαλόκαιρο…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .