Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27

Κατέρρευσε ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρα: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει η ώρα να τον αποχαιρετήσω»- Διέκοψε τη σύνδεση ο Παπαδάκης (video)

 Λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά, ο Ζαφείρης Μελάς «λύγισε» στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα και έβαλε τα κλάματα την ώρα που μιλούσε για τον αγαπημένο του φίλο.

Ο Ζαφείρης Μελάς δεν άντεξε και λύγισε στον «αέρα», βάζοντας τα κλάματα για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

«Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο βασιλιάς της νύχτας… Δεν μιλούσα πολύ με τον Βασίλη, γιατί ήξερα τον Γολγοθά που ανεβαίνει, δεν ήθελα να τον ταλαιπωρώ, δεν ήθελα να τον κουράζω, σεβόμουν αυτό που είχε…», είπε ο Ζαφείρης Μελάς δακρυσμένος και συνέχισε: Περιγράφοντας τον Βασίλη Καρρά ο συνάδελφός του είπε ότι «ήταν άνθρωπος με μεγάλη πυγμή, θάρρος και θράσος. Ήταν βασιλιάς της νύχτας, ήταν ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής. Ο Βασίλης ήταν τραγουδιστής καψούρας και ήταν ο μοναδικός που φύτεψε στην καρδιά των νεων παιδιών την καψούρα».

Με αφορμή, δε, όσα συνέβησαν στο λαϊκό προσκύνημα της Τρίτης ο Ζαφείρης Μελάς είπε για τον Βασίλη Καρρά ότι «αυτό που έγινε δεν το έχω δει ξανά σε άλλο καλλιτέχνη. Αυτό δείχνει ότι τον αγαπούσαν πολύ και δείχνει ότι δεν ήταν μόνο σπουδαίος τραγουδιστής αλλά ήταν φιλάνθρωπος χωρίς να πει πουθενά τίποτα».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «ξέρω ότι έστελνε μικρά παιδιά στο εξωτερικό για θεραπείες από ασθένειες. Ήταν ένας άνθρωπος που τον είχαν σαν Θεό τους, κι εγώ σαν Θεό τον είχα».

«Ήμασταν παιδιά του μαχαλά που περάσαμε Γολγοθά για να φτάσουμε όπου φτάσαμε παραμελώντας τις οικογένειές μας. Δεν μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, τώρα μεγαλώνουμε τα εγγόνια μας» κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρά.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να πάω σήμερα να αποχαιρετήσω τον Βασίλη. Δεν το πίστεψα ποτέ, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πάω να αποχαιρετήσω τον Βασίλη».

«Επειδή πραγματικά είσαι πολύ συγκινημένος, να σε αφήσουμε…», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και διέκοψε τη σύνδεση.

«Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο βασιλιάς της νύχτας... Δεν μιλούσα πολύ με τον Βασίλη, γιατί ήξερα τον γολγοθά που ανεβαίνει, δεν ήθελα να τον ταλαιπωρώ, δεν ήθελα να τον κουράζω, σεβόμουν αυτό που είχε…», είπε ο Ζαφείρης Μελάς δακρυσμένος και συνέχισε:

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να πάω σήμερα να αποχαιρετήσω τον Βασίλη. Δεν το πίστεψα ποτέ, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πάω να αποχαιρετήσω τον Βασίλη».

Ο τραγουδιστής δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα, βάζοντας τα κλάματα, μη μπορώντας να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .