Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Ρέντη

 Ο 31χρονος έδινε μάχη για τη ζωή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και διακομίστηκε μετά την επίθεση.

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που εξακολουθούσε να είναι διασωληνομένος στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, παρά τις σκληρές προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 31χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, έξω από το κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, είχε υποστεί ακρωτηριασμό του ποδιού του. Επιπλέον, οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας είχα προβεί σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς πλέον πολλά ζωτικά όργανα δεν λειτουργούσαν σωστά.

Λόγω ανεπανόρθωτων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων που παρουσιάστηκαν στην περιοχή του τραύματος στον μηρό του, για να αποφύγουν τον κίνδυνο εξάπλωσης μιας εκτεταμένης λοίμωξης, οι ιατροί είχαν επιλέξει να ακρωτηριάσουν το πληγωμένο του πόδι του αστυνομικού.

Ο 31χρονος βρισκόταν υπό φαρμακευτική καταστολή και οι ιατροί δεν είχαν εκδώσει μέχρι τώρα εντολή για να τον ξυπνήσουν, καθώς επιθυμούσαν να περάσουν κάποιο χρονικό διάστημα και το σημαντικό μέλημά τους είναι να εξετάσουν αν ο εγκέφαλος έχει υποστεί βλάβες που είναι αναστρέψιμες ή μη.

 https://www.koutipandoras.gr/article/pethane-o-astynomikos-pou-chtypithike-apo-fotovolida-sto-renti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .