Κυριακή, Ιανουαρίου 7

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ! ΠΩΣ ΑΡΠΑΞΑΝ 290.000 ευρώ από την Δήμητρα Κατσαφάδου...

Θύμα διάρρηξης και κλοπής έπεσε η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου πριν από έναν χρόνο από τον βοηθό της, ο οποίος τις υπεξαίρεσε το ποσό τ...
Θύμα διάρρηξης και κλοπής έπεσε η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου πριν από έναν χρόνο από τον βοηθό της, ο οποίος τις υπεξαίρεσε το ποσό των 290.000 ευρώ από την κατοικία της στη Βορειοανατολική Αττική.

Στη συνέχεια φαίνεται πως ο δράστης, μετά την αρπαγή του χρηματικού ποσού, έφυγε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, αφού πρώτα είχε εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο 32χρονος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Τα έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών»
Η οικιακή βοηθός ήταν αυτή που περιέγραψε πως είδε τον κατηγορούμενο να κρατά στα χέρια του δύο πράσινες σακούλες σκουπιδιών, στις οποίες περιέχονταν 290.000 ευρώ.

«Τη στιγμή που έφτασα στο σπίτι έξω από αυτό βρισκόταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου – ασημί και έξω από αυτό βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας που μιλούσε στο κινητό. Τον ρώτησα για ποιον λόγο βρίσκεται εδώ και μου απάντησε ότι περιμένει τον κατηγορούμενο».

«Στη συνέχεια μπήκα στο σπίτι με τα δικά μου κλειδιά, όμως στην πόρτα συνάντησα τον κατηγορούμενο, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του πράσινες σακούλες σκουπιδιών παρόμοιες με αυτές που φυλασσόταν το χρηματικό ποσό της εταιρείας. Τις σακούλες αυτές τις έδωσε στον άγνωστο άνδρα που περίμενε στο αυτοκίνητο».

Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Κατσαφάδου δήλωσε στις αστυνομικές Αρχές: «Ο κατηγορούμενος εδώ και δύο χρόνια περίπου είναι υπάλληλος της εταιρείας με καθήκοντα φροντίδας της οικίας και αποτελούσε άτομο εμπιστοσύνης της παθούσας. Παρόλο που φρόντιζε την οικία και έμενε εκ περιτροπής σε αυτή δεν είχε κλειδιά της και δεν ήταν στα καθήκοντά του καμιά απολύτως ενέργεια σχετικά με την διαχείριση χρημάτων της εταιρείας. Γνώριζε όμως για το ντουλάπι που φυλάσσονταν τα χρήματα εντός της οικίας και για το σημείο που βρισκόταν το κλειδί που ξεκλειδώνει το συγκεκριμένο ντουλάπι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .