Δευτέρα, Ιανουαρίου 8

Νίνο για τους γάμους ομοφυλόφιλων ζευγαριών: «Είμαι καλοριφέρ και θα παντρευτώ μια μπανιέρα – Τι, δεν γίνεται;»

Nino_

«Που είναι το παράξενο;»

Η τελευταία ανάρτηση του Νίνο στο Threads ήταν αναφορικά με τους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας,

ο τραγουδιστής έκανε τη δική του τοποθέτηση.

 Το Threads επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό, να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους.

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;», έγραψε ο Νίνο.

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ προβλήθηκε και στην εκπομπή «Γεια σου».

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου κι οι συνεργάτες της, ο Νίνο δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάρτηση, ενώ τόνισαν πως ήταν άστοχη παρομοίωσή του.

Σημείωσαν επίσης, πως καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και σχολίασαν πως δεν μπορούμε να ακυρώνουμε τη σχέση κάποιου και να την παρομοιάζουμε με μια μπανιέρα και ένα καλοριφέρ.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9d%ce%af%ce%bd%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bb%cf%89%ce%bd-%ce%b6%ce%b5%cf%85/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .