Σάββατο, Ιανουαρίου 6

Θεοφάνεια: Συνοδεία με φρουρά…από «άνδρες με τα μπλε…» ο πρωθυπουργός του 41%

Η άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μητροπολιτικό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, θύμιζε κάτι από… πλανητάρχη η φρουρούμενο κατηγορούμενο

Στα Χανιά βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό των Θεοφανίων, ο οποίος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Μάλιστα ο Πρωθυπουργός συνοδευόταν από υπερβολικά μεγάλο αριθμό ατόμων, τα περισσότερα εκ των οποίων σχετίζονται με την ασφάλειά του!

Είναι τόσο «λαοπρόβλητος», όσο και το 41% των εκλογών, γι’ αυτό προφανώς και χρειάζονται όλοι αυτοί οι «άνδρες με τα μαύρα» (ή και τα μπλε, ανάλογα το στιλ)…

Εκτός και αν ήταν… πρόβα όλη αυτή η κουστωδία, μιας και νωρίς το απόγευμα αναμένεται στην Κρήτη -προερχόμενος εκ Τουρκίας- ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος θα βρεθεί στο σπίτι του Έλληνα Πρωθυπουργού για κατ’ ιδίαν συνάντηση.

 https://www.koutipandoras.gr/article/theofaneia-synodeia-me-froura-apo-andres-me-ta-ble-o-prothypourgos-tou-41/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .