Σάββατο, Ιανουαρίου 6

Ο Μητσοτάκης ζει το όνειρό του – Χλιδή και… νέο VIP τζετ (με τους φόρους μας) από την Γαλλία;

 Το ελληνικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Χάγη στις 8 Δεκεμβρίου προσγειώθηκε στο Παρίσι, όπου παρέμεινε για 25 λεπτά.

Φαίνεται πως τα τρία ελληνικά VIP αεροσκάφη δεν είναι αρκετά για τον πρίγκηπα Κυριάκο Μητσοτάκη και έτσι με τους νέους φόρους στους Ελεύθερους Επαγγελματίες, τους ΤΑΞΙτζήδες και την ακρίβεια στα τρόφιμα, η κυβέρνηση έχει βάλει «πλώρη» για την απόκτηση και τέταρτου αεροπλάνου.

Αυτό αποκαλύπτει με δημοσίευμά τους οι Data Journalists και ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος, κάνοντας επίσης γνωστό πως το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδεψε ο πρωθυπουργός στη Χάγη, στις 8 Δεκεμβρίου, στη συνέχεια μετέβη για 25 λεπτά στο Παρίσι. Διαβάστε την αποκάλυψη  των datajournalists.co.uk 

 https://www.olympia.gr/1576355/politiki/o-mitsotakis-zei-to-oneiro-toy-chlidi-kai-neo-vip-tzet-me-toys-foroys-mas-apo-tin-gallia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .