Πέμπτη, Ιανουαρίου 18

Βόλος: «Βίαζε την κόρη μου και ο γιος μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο» – Συγκλονίζει ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη φρίκη που βίωνε η 18χρονη στον Βόλο στα χέρια του θείου της ο οποίος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών. Ο πατέρας της, ο οποίος έκλεισε ραντεβού θανάτου στον κουνιάδο του και τον σκότωσε, έδωσε επιπλέον στοιχεία

κατά την κατάθεσή του.

Βόλος: «Φώναζα “γιατί μου βίασες το παιδί” και εκείνος με ειρωνευόταν» – Πώς περιέγραψε ο 50χρονος την δολοφονία του κουνιάδου του

«Η κόρη μου, μού εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι εννέα ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου. Ανησυχώ έντονα για την ψυχική του υγεία καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι την αντίδραση του όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε έδειχνε αμέσως φοβισμένος αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι. Τώρα όμως είναι επιβεβλημένο να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος στις δικαστικές Αρχές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Η κόρη μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ο κατηγορούμενος ανέφερε στις δικαστικές Αρχές πως ο βιοπορισμός ο δικός του και της οικογένειάς του, πρωτίστως του ανήλικου παιδιού του που είναι ηλικίας 9 ετών και της κόρης του που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο, εξαρτώνται αποκλειστικά από την εργασία του, καθώς δεν έχουν οποιοδήποτε άλλο εισόδημα.

«Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτριά της και η ψυχολόγος», είπε, ο 50χρονος.

Όπως έγινε γνωστό από την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου η οποία εξέτασε την 18χρονη, πριν από το συμβάν στις 8-1-2024, διαπίστωσε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες, έπειτα από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .