Παρασκευή, Ιανουαρίου 5

Δούκας για «Αθήνα 9.84»: Επιτέλους απάντηση από την κυβέρνηση μετά από τρεις ημέρες σιωπής

ΣΧΟΛΙΟ: Όλοι οι τεμπέληδες εκεί την έχουν αράξει κι όλοι ΒΙΣΜΑΤΑ !


Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται να οπισθοχωρεί για κάποιο ζήτημα  της επικαιρότητας, μετά τον διαδικτυακό σάλο που προκλήθηκε, στην προκειμένη περίπτωση για τη φημολογούμενη «αρπαγή» του Ρ/Σ «Αθήνα 9.84» από τον Δήμο Αθηναίων.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση σκοπεύει να περάσει την αρμοδιότητα της εποπτείας των δημοτικών ραδιοφώνων στις περιφέρειες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο είναι στις προθέσεις της.

Η εν λόγω διάψευση δεν μπορούσε παρά να χαροποιήσει ιδιαίτερα τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο οποίος σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ανέφερε τα εξής: «Χαιρόμαστε που μετά από τρεις μέρες σιωπής, επιτέλους, η κυβέρνηση δημόσια και επίσημα, διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με την υφαρπαγή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 984, από τον Δήμο Αθηναίων».

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .