Σάββατο, Ιανουαρίου 20

Ο ΣΥΡΙΖΑ… άλωσε την κυβέρνηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ… άλωσε την κυβέρνηση

Του Χρήστου Μπολώση

Αυτή η απόφαση, συριζαϊκής εμπνεύσεως, για διακοπή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, λόγω των τελευταίων επεισοδίων (θετικό είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ εις βάρος του τραυματισθέντος αστυνομικού…), είναι ακόμα μία απόδειξη της παντελούς ανεπαρκείας

της κυβερνήσεώς μας, η οποία εφαρμόζοντας την τακτική πονάει μάτι κόβει κεφάλι προσπαθεί να κυβερνήσει.

Δηλαδή όταν κάτι δεν μπορούμε να το προστατεύουμε, διότι έχουν προλάβει κάποιοι άλλοι να το «προστατευόσουν», το ξεθεμελιώνουμε.

Να με συγχωρείτε, αλλά αυτά δεν είναι λύσεις και παραπέμπουν σε μεθόδους εκλιπόντων καθεστώτων εμπνεύσεως Στάλιν και των επιγόνων αυτού.

Ένα σοβαρό κράτος (ποιο;) έχει τα μέσα και προπαντός τα κότσια να επιβάλει τον νόμο και την τάξη σε οτιδήποτε τα απειλούν και όχι να καταφεύγει στην εύκολη λύση της κατάργησης.

Αλήθεια, μήπως να κλείσουμε και την Αλβανία που μας προμηθεύει κακοποιούς Α’ Εθνικής;

Μάλλον καλύτερα είναι να κλείσουμε το κράτος (ποιο;).

Πάντως, προς το παρόν το μόνο που έχει αντιμετωπιστεί επιτυχώς είναι ο… αποκλεισμός από τις εκλογές του Ηλία Κασιδιάρη. Δεν υπάρχει η συνταγή;

 https://www.antinews.gr/48627/kleidarotrupa/o-syriza-alose-tin-kyvernisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .