Παρασκευή, Ιανουαρίου 19

Θέλει να τινάξει το «σχέδιο Κυριάκου» στον αέρα ο Ζελένσκι;

Δήλωσε εξοργισμένος ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, αναφερόμενος στα εκατομμύρια Ουκρανούς που έχουν «δραπετεύσει» από την Ουκρανία ως πρόσφυγες και βρίσκονται κυρίως σε χώρες της ΕΕ:

«Αν είσαι άνδρας Ουκρανός 18-65 πρέπει να βρίσκεσαι σήμερα στην Ουκρανία. Ακόμα κι αν δεν επιστρατευτείς, πρέπει να είσαι εδώ για να βοηθήσεις, για να εργαστείς, να προσφέρεις στην φορολογία».

Γούστο θα έχει να ζητήσει να απελάσουμε τους Ουκρανούς πρόσφυγες από την Ελλάδα!

Διότι μέχρι εχθές, όποιος υποστήριζε ότι οι μάχιμοι άντρες πρέπει να απελαθούν για να πάνε στη χώρα τους να πολεμήσουν, χαρακτηριζόταν «ακροδεξιός». Όχι φυσικά πως είχε πάρει ο πόνος τους επικριτές, απλά οι μάχιμοι αλλοδαποί άνδρες πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα για να χτιστεί κάπως το Ελληνικό με χαμηλότερο κόστος.

Τώρα που ο Κυριάκος κατάφερε να περάσει το νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, έρχεται ο Ζελένσκι για να του το χαλάσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .