Παρασκευή, Ιανουαρίου 19

Τι απαντάει ο Άδωνις για το βιβλίο που έχει γράψει για τους ομοφυλόφιλους

Η ανάρτηση ενός χρήστη του Twitter για τις κ@λοτούμπες του Άδωνι Γεωργιάδη που ξαφνικά βρέθηκε υπέρμαχος του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών έχοντας μάλιστα καθοδηγητικό ρόλο στα φροντιστήρια του Σκέρτσου, έγινε viral.

Στο post ο χρήστης δημοσιεύει το εξώφυλλο του βιβλίου του Άδωνι με τίτλο «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ» αλλά και παλαιότερη συνέντευξή του, στην οποία δήλωνε ότι δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν οι γάμοι των γάμων των ομόφυλων.

«Ρε @AdonisGeorgiadi. Δε μιλάμε να αλλάζεις κάποια πολιτική θέση. Μιλάμε για αξίες και βαθιές πεποιθήσεις. Τίποτα δεν έχει αξία για σένα;» αναφέρει στην ανάρτηση ο χρήστης του Twitter με τον Άδωνι να απαντάει ότι…. το έγραψε το 2.000 και ότι τα σχόλια που διαβάζει είναι ρηχά.

«Προφανώς το βιβλίο μου αγαπητέ δεν το έχεις διαβάσει. Καιτοι το έγραψα το 2000 δηλ πριν από 24 χρόνια (δεν ήμουν 40 αλλά 28) και στον πρόλογο και στην εισαγωγή έγραφα: «το παρόν δεν στοχεύει στο να επικρίνει σήμερα την ομοφυλοφιλία κλπ ούτε θέτει ηθικά κριτήρια για αυτό αλλά εξετάζει μόνον πως το έβλεπαν οι αρχαίοι Έλληνες. Β) διαβάζω την κριτική που κάνετε πολλοί εδώ μέσα και απλά εντυπωσιάζομαι από την ρηχότητα. Ναι εν έτσι 2024 ο σεβασμός στα δικαιώματα και του τελευταίου ανθρώπου είναι δεδομένος και δεν ζήτησε κανείς από εσένα να αλλάξεις τις ερωτικές σου προτιμήσεις. Να μην κατακρίνεις και να μην περιθωριοποιείται άλλους για τις δικές τους είναι η συζήτηση. Καλημέρα σας».

Εδώ μιλάμε για πιρουέτες άλλου επιπέδου!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .