Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Μην ανησυχείτε, θα είναι σα να έχετε μάνα, αλλά θα έχετε τον Μητσάρα…

 Πως ο Κυριάκος συντρίβει την νοημοσύνη των βουλευτών του

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Κεφαλοθραύστης. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο εκπληκτικός πρωθυπουργός μας, με αυτά που κάνει στους ίδιους του τους βουλευτές.

Ο Κυριάκος με πυγμή και αριστοτεχνική μέθοδο, έχει καταφέρει να κονιορτοποίηση τους εγκεφάλους της κοινοβουλευτικής του ομάδας, μετατρέποντας τους σε πειθήνια όργανα,

έτοιμα να στηρίξουν το καινοτόμο όραμα του για την μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας.

Μόνο ένας ηγέτης επιπέδου Κυριάκου θα μπορούσε να πείσει ακόμα και δικούς του ανθρώπους, ότι με το γάμο ομοφυλόφιλων, δεν θα έπεται και το δικαίωμα τεκνοθεσίας. Όχι απλά να τους πείσει, αλλά να τους μετατρέψει και σε πολιτικά ζόμπι, ώστε οι ίδιοι να βγαίνουν στα κανάλια και να ισχυρίζονται πως είναι ικανοποιημένοι διότι ο Τρισμέγιστος ηγέτης, κατάφερε να νομιμοποιήσει τον γάμο, χωρίς όμως δικαίωμα υιοθεσίας!

Ώρα είναι να βγεί και ο γνωστός συνταγματολόγος – Μητσοτακολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος, για να στηρίξει το συγκεκριμένο επιχείρημα, δίνοντας την χαριστική βολή στο Σύνταγμα…

Δεν είναι ανάγκη άλλωστε να είναι κάποιος συνταγματολόγος για να καταλάβει πως εάν νομιμοποιηθεί ο γάμος ομοφυλόφιλων, στην πρώτη προσφυγή σε οποιοδήποτε δικαστήριο, θα επιτραπεί και η υιοθεσία παιδιών.

Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία για τους υπνωτισμένους βουλευτές του Κυριάκου. Εμφανίζονται στα κανάλια με χαρακτηριστική άνεση και διαβεβαιώνουν ότι ο τεράστιος κυβερνήτης μας, κατάφερε να αναγνωρίσει γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, χωρίς όμως να επιβάλει τους όρους «γονέας ένα, γονέας δύο»!

Με απλά λόγια λοιπόν, το παιδί θα έχει μάνα, αλλά θα την λένε Μήτσο…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .