Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Αντώναρος για Μητσοτάκη: «Διεκδικεί τη θέση του Μισέλ στην Κομισιόν»

 «Για την Ελλάδα και τους Έλληνες που θα απαλλαχθούν από την καταστρεπτική παρουσία του θα ήταν θείο δώρο»


Με μια ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστηρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεκδικεί τη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Οι βιαστικοί (κι ανεπαρκώς πληροφορημένοι που διαβάζουν επιπόλαια τα ευρωπαϊκά πράγματα) παίρνουν ταχύρρυθμα μαθήματα προσγείωσης στην πραγματικότητα. Έτσι “μαθαίνουμε” αυτό που κάποιοι από μας ξέρουμε, εδώ και καιρό: Η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν “ενδιαφέρεται” για ανανέωση της θητείας της ως Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Είναι η θέση που κάποιοι επέμεναν (ίσως να επιμένουν ακόμη) οτι διεκδικεί ο Μητσοτάκης. Τέτοιο θέμα ΔΈΝ ΥΠΗΡΞΕ. Ο Μητσοτάκης διεκδικεί τη θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου η οποία αδειάζει με την αναγγελία που έκανε ήδη ο σημερινός κάτοχος Μισέλ ότι θα είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή και φυσικά θα εκλεγεί.

Άρα μέχρι την 1 Ιουλίου θα πρέπει να έχει βρεθεί διάδοχος γι’ αυτό το δευτερευούσης σημασίας συντονιστικό πόστο ώστε να μην το αναλάβει, προσωρινά έστω, όπως προβλέπουν οι συνθήκες, ο ανεπιθύμητος στις Βρυξέλες πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Όρμπαν του οποίου η χώρα αναλαμβάνει την προεδρία στην ΕΕ το 2ο εξάμηνο φέτος. Γι’ αυτό ο Μητσοτάκης, λένε κάποιοι, θα ήταν καλή επιλογή».

Και καταλήγει με την… ευχή: «Για την Ελλάδα και τους Έλληνες που θα απαλλαχθούν από την καταστρεπτική παρουσία του θα ήταν θείο δώρο. Αμήν και πότε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .