Παρασκευή, Ιανουαρίου 19

Γιώργος Λαμπάτος: Λύγισε από συγκίνηση ο ηθοποιός: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είμαι μόνος χωρίς καμία συμπαράσταση»

 Γιώργος Λαμπάτος: Λύγισε από συγκίνηση ο ηθοποιός: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είμαι μόνος χωρίς καμία συμπαράσταση»  Όλο το βί...

Καθίκι
Γιώργος Λαμπάτος: Λύγισε από συγκίνηση ο ηθοποιός: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είμαι μόνος χωρίς καμία συμπαράσταση» 

Όλο το βίντεο στο Telegram: https://t.me/KathikiZ/26000
"Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση", λέει με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Λαμπάτος.

Μεγάλη αίσθηση κάνει τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως ο Γιώργος Λαμπάτος, ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ζει σήμερα σε άθλιες συνθήκες. Από το Πρωινό, η Φαίη Φώτου επισκέφθηκε τον ηθοποιό κι εκείνος δήλωσε αρχικά:
«Με τέτοιο ξεκίνημα και τόσες επιτυχίες που έχω κάνει, μου έκανε εντύπωση πώς δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να με πάρει σε μια δουλειά. Πόσα χρόνια να αντέξει ένας άνθρωπος; Κάποιοι άνθρωποι συνετέλεσαν στο να μείνω χωρίς δουλειά και μου έκλειναν και άλλες πόρτες. Αυτός ο χώρος είναι η ζωή μου. Δεν έχω ζητήσει χρήματα, έχω ζητήσει δουλειά. Όποιος άνθρωπος δεν εργάζεται στα παραγωγικά του χρόνια, είναι ζωντανός νεκρός».

Σε ζωντανή σύνδεση που ακολούθησε, ο Γιώργος Λαμπάτος, συγκινημένος, είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είχαν πολύ καιρό να ενδιαφερθούν για μένα. Είμαι μόνος μου εδώ και καιρό χωρίς καμία συμπαράσταση, ούτε από ανθρώπους του χώρου, ούτε από φίλους και γνωστούς. Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση».

«Γίνεται χαμός από κόσμο που δεν είναι της δουλειάς και θέλει να με βοηθήσει, αλλά δεν χτυπάει για δουλειά. Με έχει πάρει ο οποιοσδήποτε τηλέφωνο, εκτός από σκηνοθέτες και παραγωγούς. Ελπίζω ότι θα συμβεί και αυτό στη συνέχεια», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .